S-a lansat Revicare, un nou brand de beauty. Ce am testat și cum mi s-a părut.

Vindecare, frumusețe și o stare de bine – acesta este conceptul pe care îl propune Revicare, un nou brand de produse naturale pentru frumusețe și sănătate, care s-a lansat pe piața românească și internațională.

Brandul combină tot ce este mai bun din natură cu tot ce este mai bun din știință. Produsele sale se adresează deopotrivă frumuseții și sănătății. Acestea conțin plante cu efecte binefăcătoare, dar și uleiuri esențiale care parfumează pielea și părul și dau o stare de bine.

Prin Revicare, am dorit crearea unui brand care să îmbine plăcerea cumpărării și aplicării cosmeticelor cu beneficiile medicinale și de sănătate. Ne dorim să oferim clienților noștri produse delicate, eficiente și sigure pentru utilizarea pe termen lung. Căutăm în permanență noi ingrediente, noi proprietăți și noi formule pentru a ne extinde tot mai mult gama. Parte din misiunea noastră este să creăm câte un produs pentru fiecare nevoie de frumusețe sau sănătate.

Sandra Popescu, Managing Partner Revicare

Gama de produse a “Revicare – Revitalizing with care” include produse cosmetice pentru corp și față – spray-uri, măști, creme, săruri de baie cu proprietăți de relaxare, dar și terapeutice, precum și săpunuri cu arome de ciocolată, cafea, lavandă sau scorțișoară. Acestora li se adaugă o linie de suplimente naturale pentru slăbire, imunitate, metabolism, digestie, detoxifiere și o linie de produse pentru bărbați, destinate îngrijirii personale și potenței.

Eu am plecat din magazinul Revicare, situat pe Strada Șelari nr. 4, cu mai multe produse, dintre care pe unul am și apucat să-l încerc și vreau să vă povestesc puțin despre el. Este vorba despre Revicare Mud Mask, o mască de față pe bază de nămol, foarte bine formulată.

replenishing-sapropelic-mud-mask

Ingredientele sunt:

Sapropelic mud clay, carrot extract (Daucus carota), red grape extract (Vitis), Ginkgo biloba extract, aloe extract, extra virgin olive oil (Olea europaea), polyfloral honey, fragrance.

În ciuda mirosului pregnant de nămol (dacă vă numărați printre cei/cele care ați fost, măcar o dată în viață, la Techirghiol, despre acel miros vorbesc), masca mi s-a părut bună, cu efecte vizibile chiar după prima folosire. Aveam un început de coș pe obrazul stâng, iar după aplicare am simțit că pulsează. Deși m-am panicat puțin, i-am dat timp, iar a doua zi dimineață, coșul aproape dispăruse.

Per ansamblu, am simțit că pielea e mai curată, mai catifelată și porii cu probleme mai micșorați. Trebuie să o mai aplic măcar o dată, eventual într-o perioadă cu mult stres (deși sper să nu mai am parte de așa ceva, sincer) ca să-mi dau seama dacă sebumul meu s-a cumințit grație acestei măști sau a fost o întâmplare. Cert e că am constatat ceva mai puțin sebum a doua dimineață.

Această mască a c0stat 110 lei și o recomand dacă știți că puteți suporta mirosul de nămol, fie el terapeutic.

De asemenea, vă recomand o vizită în noul magazin Revicare. Veți descoperi acolo o mulțime de săpunuri cu ingrediente naturale, tot felul de produse pentru corp, suplimente (next on my shopping list). Pe lângă Revicare Mud Mask, eu am mai achiziționat Rheuma Flex – pentru mama mea, și un săpun cu anason, care miroase foarte bine.

Așa că, dacă vă plimbați prin Centrul Vechi, opriți-vă și la Revicare. Sigur veți găsi un produs pe placul vostru.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.