Șase tipi hot, în noua campanie Pepsi

Robin van Persie, David Luiz, Sergio Ramos, Sergio Agüero, Jack Wilshere și Leo Messi sunt cei șase protagoniști ai campaniei globale de fotbal Pepsi, ce reunește lumea fotbalulului și a muzicii cu participarea talentatei artiste și producătoare Janelle Monáe, care reinterpretează, în exclusivitate și în manieră proprie, clasicul hit “Heroes”, semnat de legendarul David Bowie.

Pe lângă spotul TV, Pepsi își surprinde fanii, lansând în premieră un spot online interactiv, a cărui poveste se desfășoară pe străzile din Rio de Janeiro.

Este o campanie care continuă tradiția parteneriatelor Pepsi cu eroii fotbalului mondial, având însă și această componentă nouă, interactivă, prin care fanii își personalizează experiența de brand alături de fotbaliștii preferați. Campania este o sărbătoare a sportului, muzicii, artei urbane și momentelor de fiecare zi.

Adriana Nestoriuc, Associate Marketing Manager CSD&Juices, PepsiCo Romania.

În spotul interactiv, poți avea o experiență captivantă pe străzile din Rio de Janeiro și să descoperi momente inedite, care schimbă cursul poveștii și personalizează aventura braziliană. Spotul interactiv Pepsi poate fi urmărit aici.

Lansarea spotului online interactiv face parte din platforma Pepsi Football 2014, alături de proiectul “The Art of Football”. Mai multe informații despre campania globală și scene din culise puteți vedea în materialul Pepsi #FutbolNow – Making Of.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.