3 motive noi să iubești NIVEA

NIVEA lansează o nouă gamă adresată părului degradat, tern, cu vârfuri despicate, NIVEA Repair and Targeted Care. Și asta nu e tot :) Șampoanele şi balsamurile au toate “haine” noi, un nou design mai feminin al ambalajelor, dar și o formulă inovatoare, NutriEssences. 

Știm toate că e mai bine să previi decât să repari, dar de câte ori nu ne-am zis “Ei, hai, că încă un întins cu placa n-o să facă atâta rău” sau “Niște bucle cu ondulatorul nu-s chiar atât de rele, chiar dacă am deja vârfurile cam despicate“…  Suntem femei, e firesc să ne aranjăm și, uneori, să ne mai păcălim. Și un păr deteriorat se repară al naibii de greu. E drept, conteză și gradul în care e deteriorat, dar și cu ce îl tratezi.

Iar apariția unor produse noi de la Nivea nu poate decât să mă bucure, pentru că avem de unde alege soluții cât mai otrivite pentru noi. Nu am încercat înca șamponul și balsamul cu tehnologia nouă Kera Detect, dar sunt foarte curioasă despre ce poate să facă. Oricum, ideea e că, atunci când suprafața firului de păr este afectată, acesta îşi pierde capacitatea de protecție a stratului interior. Adică, dacă la exterior nu e bine, atunci nu e bine nici la interior. Dar și viceversa. Pfaaa, cine a zis că e ușor să fii femeie, să vină încoace, că are niște explicații de dat! :)

Nivea Repair and Targeted Care

NIVEA Repair and Targeted Care

Dar să revin. Ei bine, din câte am priceput din informațiile de la Nivea, această tehnologie Kera Detect e o combinație unică de trei elemente active complementare ce ajută la repararea în profunzime a acestuia: o componentă cu rol de regenerare, pantenol şi keratină lichidă.

Componenta regenerantă detectează porțiunile afectate de la suprafața firului de păr, reparând exact acolo unde este nevoie şi îngrijind eficient părul. Pantenolul pătrunde în profunzime, având capacitatea de a hidrata părul şi a-i conferi rezistență din interior. Keratina lichidă aderă la suprafața firului de păr, repară chiar şi cele mai mici urme de degradare. alcătuind un strat de protecție.

Acestea sunt noutățile de pe frontul de luptă a părului cu deteriorarea și cu vârfurile degradate. Dau fuguța să încerc noua armă de salvare în masă a podoabei capilare și promit să revin cu impresii la cald.

Nivea Repair & Targeted Care – preț

Prețurile recomandate pentru şampoane sunt de 13,68 lei (250 ml) și 18,85 lei (400 ml), iar pentru balsamuri este de 13,68 lei (200 ml).

3 comentarii

 1. foarte interesanta gama aceasta. Dupa ce mai termin din sampoanele pe care le am, cred ca o sa ma orientez spre aceasta gama
  pupici!

  http://cherryqueendee.blogspot.com

 2. Mi-a placut enorm modul in care Nivea si-a promovat gama asta. Sunt si eu curioasa de ce sunt in stare :)

  Fashionably,
  Patricia
  http://www.wingsforliberty.com/

 3. A fost o perioadă cand mi-au plăcut mult șampoanele Nivea. Cred că o să le încerc și eu pe cele noi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.