Cum să câștigi o vacanță la Rio de Janeiro, Tokyo sau New York?

De câte ori nu ai visat la acel loc special, îndepărtat și plin de mister, unde ai vrea să ajungi într-o bună zi? Acum, Syoss, Fa și Schwarzkopf îți aduc frumusețea lumii la doi pași prin noua campanie promoțională care te trimite în cele mai celebre și moderne metropole ale lumii, într-o vacanță unică în viață. Până pe 6 martie 2016, cumpărând cel puțin un produs Syoss, Fa sau Schwarzkopf sau Vademecum poți câștiga una dintre cele 3 vacanțe pentru 2 persoane la New York, Rio de Janeiro și Tokyo.

rio de janeiro

Acum ai șansa să îți îndeplinești visul de a ajunge în celălalt colț al lumii, în destinația care ți se potrivește. Poți să alegi să te bucuri de experiențele senzoriale oferite de Fa pe faimoasele plaje tropicale braziliene din Rio de Janeiro, în ritmuri de samba.

tokyo

Dacă iubești experiențele cu stil, Syoss îți aduce o vacanță în Tokyo – capitala contrastelor și a modei, în care iau naștere toate trendurile lumii.

new york

Dacă ești o fire cosmopolită, poți să te bucuri de o vacanță inedită în celebrul New York, orașul care nu doarme niciodată – destinație oferită de Schwarzkopf (Gliss, Palette, Taft, Schauma) sau Vademecum.

Ca să participi, trebuie să cumperi cel puțin un produs (oricare) din gamele Schwarzkopf (Gliss, Taft, Schauma) și Vademecum pentru destinația New York, Fa pentru destinația Rio de Janeiro (excepție săpunul) sau Syoss pentru destinația Tokyo, să te înscrii pe site sau prin SMS la 1808 cu numărul bonului de casă/numărul facturii, numele magazinului și destinația corespunzătoare produselor cumpărate. Și gataaaa! Cu un pic de nororc, poți să câștigi una din cele trei vacanțe prin tragere la sorți sau multe alte premii în magazinele partenere.

Eu vă zic succes și călătorie plăcută! O duminică liniștită să aveți!

Kisses!

 

Sursa foto: © Shutterstock

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.