Idee de cadou de Valentine’s Day: pentru el și pentru tine :)

Trebuie să recunoaştem: nu există o perioadă mai grea pentru un bărbat, într-un an, decât în perioada asta: întâi, Valentine’s Day, pe 14 februarie, apoi, în funcție de ce sărbătoreşte fiecare cuplu, vine Dragobetele pe 24 februarie. După care urmează 1 Martie şi 8 Martie. Săptămâna şi cadoul. Ce poate fi mai chinuitor pentru un bărbat, dacă nu să meargă la cumpărături, ba chiar de mai multe ori într-o perioadă atât de scurtă? :D

Ei, dar să ne aducem aminte că şi noi le facem lor cadouri de Valentine’s Day, aşa că, dacă vrei să-i faci o surpriză, am o sugestie tocmai potrivită şi, în plus, e un boost de încredere şi pentru noi, fetele.

Eu vă sugerez să aruncați rapid un ochi pe SevenSins.ro, pentru un Valentine’s Day surprinzător, mai ales că au şi reduceri de până la 50% la lenjeria sexy. Iar dacă nu-ți place shoppingul online, poți trece şi prin magazinul din Str. Orzari nr. 3, din Bucureşti, să te convingi singură.

sevensins

Despre ce se întâmplă după ce oferim şi primim cadoul de Valentine’s Day, nu obişnuim să vorbim, încă pare un subiect tabu. Cu toate astea, să fim sincere: lenjeria face parte din viața noastră şi ne face să ne simțim mai încrezătoare în noi. Şi nu numai că ne place să ne simțim sexy în general, că de aia dăm banii pe cosmetice, haine, pantofi şi genți, dar cu atât mai mult e important săne simțim sexy în dormitor.

Şi, dacă el tot să se chinuie de atâtea ori în mai puțin de o lună, la cumpărături, de ce să nu-i faci şi lui o surpriză? Că doar n-o să-i cumperi şosete de Valentine’s Day, pe alea i le cumperi de Crăciun :D

6 comentarii

  1. Ce tare, cred ca am mai dat peste ei la un moment dat, dar acum mi-am amintit. Foarte faine chestii au <3

  2. Sa stii ca eu sunt super incantata ca am importat Valentine. :D

  3. Ha, ha, foarte tare ideea de surpriza :)!

  4. Nu aveam idee de marca asta, mi se pare ca au chestii care arata foarte bine. Cum sunt calitativ, ai idee?

  5. Eu mi-am luat deja ceva misto, am prins la reduceri, dar am vazut chestii dragute la ei. Imi plac mult piesele alea unibody sau cum se cheama.

  6. Ce fain arata, mi-a placea asa cadou. Dar sincer cred ca mail mult lui :D

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.