O idee frumoasă și un concurs, de la Garnier România

Garnier derulează, în această perioadă, o inițiativă foarte frumoasă și foarte delicată. Într-o lună în care iubirea plutește în aer, Garnier s-a gândit să o asorteze cu poezie. Dar nu cu orice poezie, ci cu cea mai lungă poezie de dragoste, la scrierea căreia poate participa oricine.

Aici se întâmplă totul, iar tu poți câștiga un tricou cu o poezie scrisă de tine șiiii… un weekend romantic la căsuța din copac.

premii_img

De unde ideea asta atât de frumoasă? Păi, cine a mai rămas la iubit peste noapte, știe că nu e chiar reconfortant să te trezești, a doua zi dimineață, fără cremă hidratantă, fără măcar un corector, ceva, acolo (mai ales după o noapte cu mai puțin somn ;)). Ei bine, Garnier s-a gândit la asta și îți propune “arma secretă”, pe care poți s-o lași la el: BB Cream, soluția 5 în 1 pentru ten.

Eu recunosc că, atunci când mă machiez, mă îndrept mai mult spre BB Cream, pentru senzația de machiaj light, natural. Așadar, poezie avem, machiaj rapid și natural avem, dragoste să fie, inspirație la scris versuri și baftă la concurs!

Să aveți o săptămână cu soare și cu iubire!

Happy couple found on © Shutterstock

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.