Vești bune, bune de tot

Nu știu ziua voastră cum a fost, dar eu abia reușesc să nu adorm în scaun. Am avut o zi care a început stresant și care a continuat foarte plăcut, iar acum sunt frântă :)) Și am primit vești bune.

Cu toate astea, nu pot să nu-mi rup câteva minuțele să vă anunț ceva foarte fain. De săptămâna viitoare, Debenhams, unul dintre locurile în care îmi plăcea enorm să fac cumpărături, se deschide în București. În plus, se deschide într-unul dintre mall-urile mele preferate (și mai apropiate de casă), așa că bani să fie, că de inspirație nu duc lipsă. :D

Vești bune: se deschide Debenhams Bucureşti

Vorbim despre un magazin întins pe trei etaje, cu peste 55.000 articole de îmbrăcăminte, accesorii, lenjerie şi articole pentru casă.

Mai mult, în galeria Designers at Debenhams o să găsim colecții exclusive semnate de creatori celebri. Julien Macdonald, Jasper Conran, Ben de Lisi, John Rocha, Henry Holland, Patrick Grant, Jeff Banks sunt numele care colaborează cu department store-ul britanic şi creează colecții exclusive disponibile în magazinul din Bucureşti Mall.

Un etaj doar pentru beauty

Debenhams este primul department store din România care cuprinde şi o generoasă zonă dedicată frumuseții, în care vor fi prezente aproape 100 de branduri de parfumerie, make-up şi îngrijirea pielii.

Parterul magazinului va reuni, pe 270 mp, nume precum Dior, Lancome, Givenchy, Bvlgari, Dolce&Gabbana, Estee Lauder, Calvin Klein, Paco Rabanne şi L’Oreal.

Eu abia aștept să calc pragul Debenhams, un magazin pe care mi l-am dorit parte din peisajul de shopping bucureștean. Abia aștept să vă povestesc cum a fost.

Kisses and hugs, dragilor! Sper că ați avut o zi fruoasă și ușoară! Gânduri bune!

3 comentarii

  1. Nu e prima data in Romania, Debenhams a mai fost deschis in Bucuresti pana acum cativa ani :)

  2. ca de obicei tot ce este frumos se deschide in Bucuresti ,noi din provincie nu avem parte de nimic ,suntem uitati de toti ,aici nu se organizeaza nimic ,nu se deschide niciun magazin ,asta este ,daca ne-am nascut in orase uitate de lume :),sa ne povestesti cum o sa fie la deschidere ,te pup :*

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.