Totally in / Totally out #4

Totally in / Totally out #4

Mai avem mai puțin de două săptămâni pline din această toamnă, iar de la fereastra mea văd un noiembrie parcă trist că trebuie să plece. Anul trecut, pentru mine noiembrie a însemnat soare, noi începuturi, dor de casă și multe provocări. Anul acesta, nimic nu mai e la fel.

“Prietenii” s-au triat, am golit dulapurile și am dat cam 30% din tot ce aveam, cumpăr mai puține cărți, dar citesc mai mult, vorbesc mai puțin, dar mă bucur mai mult. Mă bucur de toamna asta, chiar dacă vine la pachet cu lucruri triste, grele, greu de dus.  Pentru că știu că, atât timp cât ne păstrăm sufletul bun, nimic nu o să ne poată doborî.

Mic moment filozofic încheiat, trec la chestiuni prozaice. In și out, lucruri care îmi plac sau care mă calcă pe nervi. Fiți iubiți!

Totally in

Filmele de Crăciun pe care Diva Universal le difuzează zilnic. Îmi place să mă uit la ele, chiar dacă-s filme destul de slabe. Brain washing cred că se numește.

Aerul rece. E o chestie cât se poate de subiectivă, cred că e o perioadă în care am mare nevoie de aer și cu cât mai rece, cu atât mai bine.

Decorațiunile interioare, în general, și cele de Crăciun, în special. Haideți să recunoaștem: ce altă scuză mai bună decât Crăciunul poate exista ca să cumpărăm tot felul de mici decorațiuni? Acum e momentul, vă zic!

Totally out

Black Friday. Vă rog să nu-mi săriți în cap, nu generalizez însă, în ceea ce mă privește, mai mult de 10% reducere la ceea ce am vrut să-mi cumpăr, nu am găsit. Și nu am vrut stelele de pe cer, ci o pereche de Nike, pe care îi vânez de multă vreme.

Să cumperi, nu să adopți animale de companie. Eu te cred că îți dă eleganță sau cojones să umbli în poșetă ori de lesă cu un patruped care a costat cât avansul la un penthouse, dar o să ai cea mai mare satisfacție să ai lângă tine un animăluț care, fără tine, va muri.

Pantofii nefăcuți. E foarte simplu, repetă după mine: se ia pantoful, se șterge cu orice  -o cârpă, un șervețel etc,  și abia apoi se iese din casă. Atât de simplu.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.