Max Factor Creme Puff

E una dintre preferatele mele si va explic indata si de ce: e o pudra translucida, care are, insa, o putere de acoperire destul de mare. Altfel spus, isi duce la indeplinire rolul, matifiaza fara sa incarce deloc fata.
Trebuie sa va fac o marturisire, insa… Si, de acum inainte, o sa ma tot auziti plangandu-ma de asta.

Pentru ca zambesc des si am ochii mari, ochiul stang a capatat un semn de “buna purtare”, un ridulet care ma scoate din pepeni si pentru care am cumparat, de-a lungul vremii, o sumedenie de creme, geluri etc.

Ei bine, acolo e verificare suprema. in rarele momente cand folosesc pudra pentru zona de sub ochi, nu-mi place sa se stranga acolo totul. Max Factor Creme Puff este, pana acum, cea mai potrivita pentru mica mea problema. Deci, consider ca a trecut testul.

Pentru un ten cu zona T grasa, isi face datoria efectul de matifiere incepand sa dispara (dar intr-un ritm lent), in aproximativ patru ore.

Nu stiu exact cat costa, pentru ca eu am primit-o cadou la achizitionarea unui fond de ten (cred ca promtia s-a incheiat, eu am cumparat-o cam acum doua luni). Verific si fac update.
Deci, thumbs up pentru Max Factor Creme Puff!
Sursa foto

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.