Blush Bourjois

Mic si cochet, blush-ul meu de la Bourjois, mai exact nuanta 72 Tomette, ma insoteste zilnic, din criterii stricte de comoditate si spatiu in geanta si nu neaparat pentru ca e “The Blush”. Nuanta e potrivita, un caramiziu cu irizatii usor aurii, insa textura imi da batai de cap. El vine, in cutiuta, cu o pensula speciala, cu peri ceva mai aspri.

Atata timp cat folosesc pensula lui, e in regula. Problema e ca pensula lui nu e chiar profi, iar de cand cu pensulele de la e.l.f, s-a cam imputit treaba.

Din cauza texturii solide, nu vrea chip sa se puna pe respectiva pensula cat ar trebui, asa ca a trebuit sa ma intorc la cea din dotarea lui. Bourjois are, insa, una dintre cele mai frumoase palete de culori  pentru blush (din gama lui de pret), iar cu putina maiestrie, se asterne frumos pe obraz. Si inca un lucru, foarte important: tine la nesfarsit. Cele 2,5 grame de produs nu se mai termina, pur si simplu. La asta contribuie si pigmentii foarte buni (ce va povesteam adineauri).

Il recomand doar daca va plac nuantele lor si, in special, blush-urile cu irizatii aurii. Nu il recomand daca nu aveti ceva experienta in folosirea blush-ului sau daca rabdarea nu va caracterizeaza :).

L-am vazut la multe preturi prin Bucuresti, intre 32 ron si 40 ron (despre preturi va promit ca vorbesc intr-o alta insemnare; e inadmisibil sa existe diferente atat de mari…).
Sursa foto

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.