Sephora Kabuki Flex 53 – review pensulă de makeup pentru pudră și blush

Aş putea scrie romane despre pensule: unul despre cum sunt cele pe care le am, altul despre cele pe care mi le doresc, altul cu acelea despre care am auzit numai cuvinte de laudă… În fine, să revenim cu picioarele pe pământ. Din seria “Ai îmbulinat-o dacă ți-ai făcut card Sephora“, mi-am cheltuit ultimii (chiar ultimii, pe cuvânt de femeie) bănuți pe luna decembrie pe Sephora Kabuki Flex 53, o pensulă pe care o consider potrivită atât pentru începătoare, cât și pentru make-up artiști.

A costat 54 lei şi acum, la două săptămâni de la utilizare, las legământ că a meritat fiecare bănuț. Probabil că multe dintre voi o ştiți, mai ales că sare în ochi grație culorii perilor, un fuchsia perfect :D.

Numele de cod: Kabuki Flex 53

Pentru că, după sărbători, am intrat în “perioada no make-up“, mă aranjez totuşi cu puțină pudră şi blush şi mai pictez un ochi uneori. Ei bine, kabuki-ul de la Sephora e cea mai pensulă dintre toate :P. Transformă până şi pudra mediocră într-una care acoperă bine (da, e o oarecare iluzie optică, nu vorbesc despre calitățile pudrei, ci despre felul în care aceasta arată aplicată cu pensula cu pricina).

sephora kabuki flex

Cât despre blush, pe mine mă ajută mult pentru că, din cauza luminii mai mereu nepotrivită din casă, am tendința să aplic mai mult decât ar trebui. Acum ştiu că pensula ia exact cantitatea necesară şi nu trebuie să-mi mai bat capul decât cu modul în care o aplic.

La spălat se comportă exemplar, nici măcar un fir căzut, la curățatul cu soluția e.l.f, la fel.

Update iulie 2019: Pensula continuă să se afle în oferta Sephora, prețul ei normal este de 60 lei, însă acum o găsiți la reducere, la doar 23,50 lei.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.