Maleficent: Cum se îmbracă o vrăjitoare în trend?

Cred că toate ne-am dorit (sau ne dorim încă) să fim prințese. Dar hai să recunoaștem că nici să fii vrăjitoare nu e rău deloc. Aşa-i că, uneori, ne mai tentează? Mai ales dacă ne uităm la ce vrăjitoare populează basmele, în variantele lor moderne.

Iar dacă-mi spuneți că vrăjitoarea Angelina Jolie nu arată perfect, nu vă cred! Zic vrăjitoare pentru că acesta e cel mai recent rol pe care îl interpretează în Maleficent, cea mai nouă producție Disney, ce prezintă povestea frumoasei din pădurea adormită, însă văzută prin ochii vrăjitoarei Maleficent.

Filmul, care a avut un buget de 200.000.000 dolari, va avea premiera în România la aceeași dată cu premiera din SUA, 30 mai, iar eu abia aștept să-l văd. Zău că nici popcorn nu-mi trebuie, și voi șțiți cât de greu mă abțin eu de la niște floricele sărate :)

Iar dacă vă gândeați că vrăjitoarele, fie ele și din filmele din 2014, nu știu altceva decât negru, negru și iar negru, când vine vorba de styling, nici că vă puteați înșela mai tare.

Maleficent Jolie are un întreg lookbook. Și ce lookbook! Visul oricărei prințese. Pardon, al oricărei vrăjitoare. Vă las cu dovada (click pe fotografii pentru mărire) și vă întreb: prințese sau vrăjitoare? 

maleficent-1

Maleficent-2

 

Maleficent-3

Maleficent-4

Maleficent-5

Maleficent-6

Maleficent-7

Maleficent-8

Maleficent-9

Maleficent-10

x

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.