De la blogger oficial, la ambasadoare Digital Divas

De la blogger oficial, la ambasadoare Digital Divas 2014, n-a trecut decât un an. Cel mai așteptat eveniment de comunitatea online de fashion și beauty, Digital Divas, revine pe 3 iunie și va avea loc la Palatul Ghika din București. Iar dacă anul trecut am fost flatată să fiu prezentă acolo în calitate de blogger oficial al evenimentului, anul acesta sunt onorată să fiu ambasador Digital Divas.

Evenimentul, cu acoperire internațională, organizat de Evensys şi AVON Cosmetics, va reuni specialiști din industrie și femei pasionate de comunicarea online.

Premiile Digital Divas

În cadrul evenimentului, se va desfășura și cea de-a doua ediție a galei de premiere “Digital Divas Awards“, ce oferă recunoaștere comunității online de beauty și fashion din România. Fiecare proiect poate fi înscris gratuit în competiție pe baza formularului de pe website, până la data de 15 mai 2014.

Categoriile anunțate anul acesta sunt: Best Women Websites, Best Bloggers for Social Causes, Best Use of Photography în Blogging (Fashion & Beauty blogs), Best Instagram Account, Best Newcomer Fashion Blog, Best Newcomer Beauty Blog, Best Fashion Blog, Best Beauty Blog, The Digital Diva of The Year, Special Projects, Peoplea€™s Choice Award.

Perioada de jurizare este 16-26 mai. Categoriile principale vor fi jurizate de specialiști în online, cu excepția categoriei “People’s Choice Awards“, ce va fi susținută de către public prin vot online.

Conferința Digital Divas

Digital Divas își propune și în acest an să ofere o sursă de inspirație persoanelor care activează în online și să aducă în prim-plan povești de succes. Cele două sesiuni de conferințe ale evenimentului vor evidenția modalitățile de creștere a vizibilității în online, cum să ai un conținut relevant pentru cititori și cum să interacționezi eficient cu aceștia.

Digital Divas înseamnă inspirație, comunicare, networking și, nu în ultimul rând, tendințe și oportunități pe care comunitatea online de beauty și fashion trebuie să le aibă în vedere.

Raluca Kișescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon România și Moldova, crede că, fiind deja la a treia ediție, Digital Divas e gândită ca orice poveste cu prințese sau zâne.

În cazul nostru, întâlnirea cu prințul este garantată la a treia încercare. Prințul este, de fapt, reprezentat de oameni din industria de frumusețe, modă și comunicare, pe care Avon îi susține în demersul lor de a le arăta femeilor cum să se simtă bine în pielea și blogul lor. Anul acesta, introducem și o categorie de CSR la nominalizările Digital Divas Awards, pentru că adevăratele dive sunt cele preocupate de frumusețea ca ansamblu, exterioară și interioară.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului, dar și urmărind contul dedicat de Twitter sau pagina de Facebook.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.