I’m your private dancer…

Ce pot să spun, îmi place să dansez, însă o fac rar. Prea rar, acum îmi dau seama. Când aveam cu vreo 10 ani mai puțin, ieșeam în oraș mult mai des la dans. Atât mă interesa când ieşeam, să dansez.

Acum, deși sunt cu o mie la sută mai sportivă decât eram în urmă cu zece ani, nu prea mai dansez. Mi se mai întâmplă să mă prostesc singură, prin casă, ori să o mai sâcâi pe mama cu câte un rock’n’roll, prin bucătărie, în timp ce prăjește cartofi ori așteaptă să se coacă vreo plăcintă.

Și ne mai amuzăm, din când în când, ca fetele, de tata, despre care spunem că ar face o pereche minunată cu ursul Baloo, atât de bine dansează.

Dansul ăsta e, de fapt, bucurie. O bucurie interioară atunci când ai o stare de bine. Dar nu dansăm cu toții la fel – până la urmă, suntem diferiți.

Danone, unul dintre brandurile mele preferate, a pus la cale o campanie tare frumoasă, numită “Îndrăznește să te simți bine“, în cadrul căreia Activia și Shakira vor să te ajute să îți descoperi personalitatea de dansatoare, pentru a înțelege mai bine de ce te miști într-un anume fel atunci când te simți bine. De aceea, superstarul columbian și Activia te provoacă la un scurt quiz pe tema “Tu cum dansezi când te simți bine?“, pe care îl găsești aici.

Ești Party Starter sau îți place să dansezi încet și senzual? Sau poate îți place ca toți cei din jur să te admire ca pe o diva? Sau poate ești mai degrab㠀œPrivate Dancer? Indiferent de profilul tău, modul în care dansezi când te simți bine în interior spune multe despre personalitatea ta.

Chestionarul și cele 4 personalități distincte de dansatori au fost realizate de doctorul Nick Southgate, expert în psihologie comportamentală, pe baza câtorva criterii simple: dacă ești introvertă sau extrovertă, dacă îți place să îți exprimi emoțiile în public sau dacă ai tendința să împărtășești opinii și sentimente cu cei din jurul tău.

facem-iaurt-zambind

Fie că îți place să dansezi singură sau împreună cu alții, în public sau acasă, nu poți nega faptul că sănătatea ta digestivă joacă un rol important în abilitatea și dorința ta de a te mișca în voie. Aceasta este și misiunea Activia – ca toate femeile să se bucure la maximum de starea de bine, exprimată prin dans în stil propriu.

La sfârșitul campaniei, cei care completează chestionarul pot câștiga iaurturi Activia pentru o luna de zile – vor fi extrași prin tragere la sorți 10 câștigători, pentru a se bucura de o stare de bine cât mai mult timp. Mai multe detalii despre mecanismul concursului poți găsi aici.

Eu mi-am făcut testul și sunt:

private-dancer

Ah, și încă un lucru: Danone are noutăți delicioase. Activia de băut cu pepene roșu e delicios întocmai unei înghețate, Activia Mic Dejun are acum cereale granola și gem de vișine, dar și răvașe simpatice, numai bune de citit pentru un început optimist de zi, iar Activia Cereale Integrale are o nouă rețetă, cu mai multe cereale.

Nu vă întreb dacă dansați, căci eu sunt deficitară la capitolul ăsta, dar vă întreb: ați încercat vreunul dintre noile produse Danone Activia?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.