Un tribut pentru tine, bărbatule!

În urmă cu un sfert de secol, Annick Goutal inaugura primul boutique parizian, pe Rue de Bellechasse. Originalitatea creațiilor sale, caracterul lor – deopotrivă delicat şi surprinzător – aveau să atragă interesul iubitorilor de parfumuri rare, neconvenționale. Annick crea atunci o esență pentru bărbatul puternic, senzual, elegant, Eau de Monsieur.

Acum, la mai bine de 32 de ani după, fiica lui Annick Goutal, Camille Goutal, şi Isabelle Doyen aduc omagiu parfumului Eau de Monsieur, una dintre primele creații ale lui Annick Goutal, celebrând eleganța atemporală.

IMG_2335

Aniversarea a generat o schimbare de stil şi imagine, reflectate şi în noile cutii şi recipiente; toate elementele caracteristice brandului, creionate de fondatoare de-a lungul vieții, au fost selecționate pentru a conserva personalitatea şi specificul Casei Annick Goutal.

Eau de Monsieur, o creație vie, ce te învăluie

O apă de toaletă cu note proaspete şi atemporale, de mandarină şi bergamotă, cu o explozie de mentă şi de eleganța lemnoasă de ienupăr. Începe să dezvăluie în timp arome calde de lemn de santal şi paciuli, încadrate de condimente delicate.

Creat în 1985, parfumul este inspirat de universal olfactiv al peisajelor din Toscana. Considerat un parfum emblematic pentru Annick Goutal, este apreciat de adevărații connaisseurs.

La MADISON absolute beauty, puteți găsi parfumuri exclusiviste, esențe de cameră şi numeroase produse cosmetice prețioase. Liniile din magazin întrunesc întotdeauna cele mai înalte standarde ale artei tradiționale, măiestriei parfumeriei, geniului, ale modernismului şi ale talentului creator. Tot aici găsiți, în fiecare sezon, cele mai noi apariții în domeniul parfumeriei de nişă.

IMG_2557

IMG_2395

IMG_2357

 

madison-1

IMG_2585

Eau de Monsieur copy

Annick-Goutal-Eau-de-Monsieur

6 comentarii

  1. Sticluta arata frumos, dar al meu apreciaza parfumurile in sticlute dubioase (gen Invictus,ultima lui slabiciune) :))

  2. Nu organizezi un concurs cu premiu un parfum? :)

  3. Ce atmosfera de poveste, ai impresia ca te intorci in timp.Al meu sot nu este deloc pretentios la parfumuri, dar cred ca i-ar placea ambalajul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.