Femei pe Mătăsari, la invitația Redd’s

Vineri şi sâmbătă, am petrecut câteva ore bune în cadrul evenimentului Femei pe Mătăsari. Fusesem şi anul trecut şi-mi plăcuse mult. Anul acesta însă, am avut statut special, pentru că n-am mers oricum, ci chiar la invitația Redd’s, brand care se implică în multe proiecte dedicate femeilor, din cultură sau din zona de evenimente sociale.

Aşa că am aterizat vineri seara chiar la deschiderea celei de-a treia ediții a festivalului urban “Femei pe Mătăsari” şi am avut loc chiar în față la prezentarea de modă intitulată “Privește cerul” a creatoarei Wilhelmina Arz.

prezentare-wilhelmina-1

prezentare-wilhelmina-2

prezentare-wilhelmina-3

prezentare-wilhelmina-4

prezentare-wilhelmina-5

Când am plecat de acasă, era vară, iar când am ajuns la eveniment era deja toamnă târzie, astfel că rochița mea vaporoasă putea, la fel de bine, să nu existe. Noroc cu Les Elephants Bizarres, care au încins atmosfera şi i-au încălzit pe toți cei prezenți.

Sâmbătă, Andreea Billig, pe care mă laud că o cunosc şi la a cărei lansare de carte – “4 uși și alte povestiri” – participasem acum vreo două luni, a vorbit despre autenticitate, descoperirea de sine și inspirație. Eu am ajuns la workshop-ul creativ, unde invitații Redd’s au putut să dea frâu liber imaginației şi talentului şi să creeze accesorii pentru tricouri colorate și pentru umbrele, pregătindu-se pentru anotimpul ploios.

Mă bucur că, în sfârşit, am reuşit să mă cunosc cu Sabina şi mă bucur că am revăzut-o pe Gabriela.

Toate acestea s-au întâmplat într-un spațiu de vis, creat de Redd’s şi amenajat în culorile și stilul brandului.

Femei pe Mătăsari s-a desfășurat de vineri până duminică, în Bucureşti, punând în valoare proiecte de modă, dans, spectacole de teatru şi o scenă pe care au urcat artişti români renumiți. Redd’s a susținut întreg evenimentul implicându-se în proiecte precum prezentare de modă, conferința “Femei de succes”, workshop-uri creative, photo-corner și multe altele.

Redd’s este un brand care se adresează în exclusivitate femeilor, un brand receptiv la nevoile acestora, care își dorește să le inspire și să le dea curaj să facă lucruri frumoase. Femeile Redd’s aleg să își petreacă o bună parte din timpul liber ieșind în oraș, au un grup de prietene cu care se simt bine, sunt educate, au pasiuni, sunt încrezătoare, creative și ambițioase.

femei-matasari-1

femei-matasari-2

femei-matasari-3

femei-matasari-4

femei-matasari-5

femei-matasari-6

femei-matasari-9

femei-matasari-8

femei-matasari-7

Wood be nice
Sursa foto

O să vă arăt, curând, şi fotografii cu outfit-ul purtat în cea de-a doua zi. Deşi unul foarte relaxat, a primit foarte multe complimente, semn că stilul cu pricina mă prinde binişor. Tot atunci o să vă arăt şi fotografiile făcute în minunatul decor Redd’s.

Redd's-(1)

Redd's-(2)

Sursa foto: Compania

3 comentarii

  1. Mi-ai facut ziua mai frumoasa cand ai venit la mine. Multumesc :*

  2. Poze frumoase si sugestive, ma bucur pentru tine ca te-ai simtit asa de bine!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.