CONCURS: L’Oreal Preferance și excursie la Paris

În urmă cu un an și câteva luni, luam avionul spre Paris. Complet neîncrezătoare că bătrânul oraș îmi va plăcea, chiar sfidătoare la adresa lui, pe principiul: “Măi, Parisul, cred că ești cam supraestimat, pe mine nu o să mă prinzi în mrejele tale“.

Plecam nu neapărat de drag mare de Paris, pentru că, repet, nu mă omoram la gândul de a-l vedea, ci pentru că viața mea era într-un punct în care avea nevoie, ca la ziar, când pleacă spre tipar, de un “cap limpede“. Plecam să mă plimb pe străzi limpezi, să mă rup de mine puțin.

Am ajuns, așadar, la început de lună decembrie, în Paris. Pe care l-am adorat. A-do-rat! M-a încântat cu grandoarea lui care, totuși, mi-a permis să respir, nu m-a copleșit. M-a încântat cu vremea lui, chiar dacă normal de rece pentru un început de sezon de iarnă, dar blândă și bună pentru plimbări, cu faimoasa cochetărie. Cu castanele lui coapte și cu parcurile imense, cu istoria lui, dar și cu traseele lui de alergat. Pe de-a întregul. Iar când m-am întors, m-am surprins rostind atât de cunoscuta replică: Paris, je t’aime.

Și mai trebuie să recunosc ceva: m-aș întoarce acolo și mâine. Ei, de ce vă plimb prin Paris acum? Pentru că am dat peste o aplicație foarte frumoasă pe Facebook, despre care am zis că e musai să vă povestesc: mai exact, cea de pe pagina de Facebook a L’Oréal Paris, Preference Paris Couture, cu care vă puteți juca aici.

Mai exact, vă înregistrați rapidisim, vă alegeți nuanța preferață de Preferance și vă creați un dreamboard, o imagine cu Parisul la care visați voi. La final, vă alegeți un mesaj inspirațional și puteți câștiga zilnic una din nuanțele Préférence Paris Couture și săptămânal o cutie de bijuterii personalizată, alături de macaroons numai bune să-ți amintească de Paris.

Dreaboardul meu arată așa:

Dreamboard-1235-paris-couture

Eu sper să câștig cutia de bijuterii în care, alături de bijuteriile mele, să pot să așez, într-un colțișor, și bijuteria amintirii unui Paris care a reușit să-mi fie prieten și confident, într-o perioadă mai agitată din viața mea, a unui Paris pe ale cărui străduțe mi-am alergat adidașii, mi-am plimbat sufletul și mi-am mângâiat, cu imagini frumoase, privirea.

Un Paris în care sper să mă întorc și în care călătoresc, adeseori, cu mintea.

Foarte frumoasă ideea celor de la L’Oreal Paris, foarte simpatic concursul și foarte delicate premiile.

La vie est belle, nu? Că tot e parfumul de care am abuzat în ultima perioadă. Fiți cochete, mes amies! Vă pup și weekend de vis!

Paris cover photo via © Shutterstock.

4 comentarii

  1. Si eu calatoresc, adesea, cu mintea, prin Paris. Mi-e asa un dor…

  2. Gata, m-ai convins si mi-am facut si eu. Din pacate, nu am a vut ocazia să vd Parisul, dar cine stie.

  3. doar in visele mele ajung si eu pe acolo

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.