Cinci idei de cadouri de 8 Martie

Încep prin a vă ura la mulți ani, cu veselie pe chipuri, cu bucurie în suflete, cu bunătate și cu înțelepciune, cu mult noroc și cu multă sănătate. Și vă trimit o îmbrățișare și toate gândurile mele bune.

Și nu pot să nu le urez și domnilor de lângă voi, care sunt sau care vor fi, să se bucure de voi, să vă iubească frumos, să vă respecte și să vă prețuiască.

Și tot în ajutorul lor, m-am gândit să vin cu câteva sugestii de cadouri frumoase și utile.

Cadouri 8 Martie

Nu pot să nu amintesc colecția Pandora de Ziua Mamei. Vă povesteam, pe larg, despre ea, aici. E imposibil să nu găsiți ceva care să o dea pe spate. Eu am pregătit pentru mama un charm perfect, cu multe inimioare. :)

pandora-3-2

Tot cu gândul la mama mă duce aroma produselor Nivea. Știți că vă povesteam cum, în copilărie, crema Nivea era nelipsită din ritualul de seară al mamei. În funcție de buget și de persoana căreia i-l oferi, poate mama, sora sau o prietenă, fiecare cu nevoile ei de îngrijire, poți alege din variante frumos gândite.

De exemplu, prima propunere de cadou special conține Nivea Cellular Anti-Age Cremă de zi și Cremă de ochi și costă 68,4 lei. Pentru sora mai mică poți alege cadoul cu Nivea Cremă de zi hidratantă pentru ten normal și deodorant Fresh Natural (22,1 lei), în timp ce pentru prietena ta bună poți lua pachetul cu Nivea Lapte de corp Hrănitor sub duş și Gel de duş Creme Care (23,4 lei).

 

idei-cadouri-nivea-martie

Dacă nu vrei să mergi mai departe de un buchet de flori, nu-i nici o problemă. Și fac ce fac și tot spre buchetele de la Floria trag cu ochiul. Aici găsiți propunerile lor pentru 8 Martie, însă puteți trage cu ochiul și la restul buchetelor.

floria

Și cum de 8 Martie caloriile nu se depun (shhhh, nu spuneți că eu v-am zis), poate că ceva dulce e darul perfect. Eu recunosc că, deși sunt dușmanul zahărului, mai calc strâmb. Și da, am celebrat cu un macaroon de la Madam Lucie, în formă de inimioară. Pe principiul: Dacă în restul anului ne mâncăm ficații, la zile festive să ne mâncăm și inimile. :))

love-macaroons

Cărțile sunt o alternativă la fel de frumoasă, din punctul meu de vedere, iar o dedicație de suflet în interior e un gest tare frumos.

books

Eu sper să aveți o zi frumoasă, cu oameni dragi alături.

Vă îmbrățișez! Toate gândurile bune și o primăvară frumoasă!

Surse foto: macaroonscover and books.

3 comentarii

  1. O primavara frumoasa iti doresc si eu tie :*

  2. Ce frumos, chiar sunt daruri frumoase. Cel mai mult as vrea flori, dulciuri si un charm Pandora :D

  3. Ce faine sunt toate :) Eu chiar am primit Nivea, ce tare :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.