Apivita Bee Radiant – de ce e specială noua gamă

Aveam, prin liceu, o colegă din Cipru. Venise în clasa a noua și, în scurt timp, am devenit bune prietene. Mama ei, îmi amintesc și acum, avea cel mai frumos ten din lume: fără riduri sau pete, luminos, parcă neatins de trecerea anilor.

Și îmi amintesc și acum că, de fiecare dată, avea pe etajera din baie unul, două produse Apivita. Nu știam ce sunt pe atunci, bănuiam că sunt creme pentru îngrijirea tenului, dar la noi nu apăruseră. Ei, acum, lucrurile stau diferit. Apivita se găsește și în România și firește că le-am dat credit. Inițial, de la povestea cu tenul mamei prietenei mele, ulterior pentru că am văzut cât de bune sunt.

De exemplu, una dintre măștile mele preferate de față e Apivita. Ei bine, acum s-a lansat recent și la noi APIVITA BEE RADIANT, o gamă de îngrijire a tenului ce conține produse pentru față și ochi.

Noua gamă are în compoziție ingrediente naturale de până la 99% și nu conține parabeni, silicon, propilen glicol, butilen glicol, ulei mineral, etanolamină, ftalați sau nitromosc.

Apivita Bee Radiant

BEE RADIANT are efecte de anti-îmbătrânire, luminozitate, hidratare, protecție împotriva factorilor agresivi din mediu și revitalizare pentru starea de spirit datorită combinației de uleiuri esențiale pure 100% organice – bergamotă, grapefruit, mandarin verde și trandafir.

apivita-bee-radiant

Potrivit descrierii oficiale, crema Bee Radiant pentru ten încetinește procesul de îmbătrânire al pielii, previne și netezește ridurile, intensifică luminozitatea pielii și conferă un aspect întinerit, lasă pielea netedă, catifelată și radiantă. De asemenea, hidratează și protejează tenul împotriva factorilor agresivi din mediul extern.

Efectele Bee Radiant pentru ochi sunt de încetinire a procesului de îmbătrânire al pielii, de prevenire a ridurilor din jurul ochilor. Crema pentru ochi ajută în combaterea semnelor de oboseală – cearcăne, pungi, aspect tern, și restabilește luminozitatea naturală a pielii din jurul ochilor.

Gama BEE RADIANT, în farmaciile Sensiblu – prețuri:

  • Crema iluminatoare anti-îmbătrânire cu textură lejeră (154,99 lei)
  • Crema iluminatoare anti-îmbătrânire cu textură bogată (154,99 lei)
  • Crema iluminatoare anti-îmbătrânire pentru conturul ochilor (141,99 lei)

Momentan, folosesc alte două produse pentru ten și pentru zona ochilor, însă aceastea din gama Bee Radiant sunt următoarele pe lista mea de beauty tests. Și e musai să scriu review-ul pentru masca aceea, despre care vă povesteam la început.

Kisses and hugs! Să aveți un weekend frumos, dragilor!

1 comentariu

  1. Sunt senzationale produsele lor, am tot avut din diverse game. O sa ma uit dupa asta prin farmacii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.