T-Mobile Super Bowl 2015: Încă una bună, de la Kim Kardashian

De data asta, în spotul T-Mobile, pentru Super Bowl 2015. Trebuie să recunosc, nu îmi place Kim Kardashian, nici nu-mi displace. E mult marketing, și poate că și de asta nu văd nimic special în ce face. Doar e echipă bună de tot. Totuși, femeia prinde, vinde și e mai bună în ce face pe zi ce trece.

Cea mai nouă treabă pe care am văzut-o, și m-a surprins că mi-a plăcut, e spotul publicitar pentru T-Mobile Super Bowl 2015. Și fie că-ți place de Kim, fie că nu o poți suporta, trebuie să recunoști că reclama e simpatică, ironia e dintr-aia sănătoasă, lipsa ei de pretenții în ale actoriei face interpretarea și mai bună și, până la urmă, e un personaj care vinde.

Kim Kardashian West are un mesaj extrem de important pentru omenire. “Nu vă mai pierdeți giga de trafic mobil nefolosiți, lună de lună!”. Cu fiecare giga pe care operatorul îl ia înapoi, tu pierzi atâtea lucruri minunate: vacanțele lui Kim, outfiturile, machajele ei și outfiturile, alte outfituri. :)) Da, trebuie să recunosc, se poate să cam fie cel mai tare clip publicitar al anului.

Deja se vorbește mult despre #KimDataStash, reclama se pare că a prins, Kim Kardashian stă pe moale, e de bine :))

Bonus, dacă ați citit până aici și ați mai văzut și spotul, aici vedeți încă o reclamă simpatică T-Mobile Super Bowl 2015.

Veselie să fie! Să aveți zi perfectă!

5 comentarii

  1. Epiiiic! Mulțumesc ca mi-ai arat :))

  2. tare asta ! :-))))

  3. Oki…nu stiu ce sa spun… e de-a râsu’ plânsu’ reclama asta. Trăim în era Internetului și suntem mai sociali în spațiul virtual decât în viața reală. Ce înțeleg eu din reclama aceasta este că dacă ai abonament cu 4 GB TREBUIE să îi consumi.. pe selfie-uri, pe pozele cu mâncare..pe tot ce faci, să pui poze poze poze. Nu mai putem să facem nimic fără să “surprindem momentul”

    • Culmea e că pe mine chiar mă distrează. Dacă la modul serios nu pricepem, abordarea T-Mobile mi se pare foarte cool. Oricum ne punem viețile pe net, eu am lăsat-o mai moale și îmi folosesc giga și pentru alte chestii, dar nu uit nici de viața reală. Mi-a luat ceva timp să înțeleg că, da, trebuie să fiu și online, dar că pot fi prezentă cu naturalețe, când e cazul. În rest, am luni când consum dublu netuli pe care îl am și luni în care pierd la giga de s-ar pierde și fundul lui Kim în ei :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.