Yves Saint Laurent Black Opium: 5 lucruri despre parfumul momentului

Yves Saint Laurent Black Opium e parfumul momentului, lansarea începutului de an. E obligatoriu să îl ai dacă îți plac parfumurile bune. Atunci când Yves Saint Laurent a lansat pentru prima dată “Opium” în 1977, acesta avea în minte un anumit tip de femeie: elegantă, stilată, cu o inteligență şi o frumusețe aparte, care se învârte în cercuri sociale frecventate de oameni sofisticați şi îşi lasă amprenta asupra fiecăruia dintre ei.

De ce e Yves Saint Laurent Black Opium parfumul momentului?

Yves Saint Laurent Black Opium e parfumul momentului pentru că e intens precum un shot de cafea care creează dependență, electrizant precum florile albe din componența sa. E diferit de de structura parfumului clasic, inspirat fiind de mişcarea artistică a “clar-obscurului”, în care accentul cade pe contrastul şi tensiunea dintre lumină şi întuneric.

Cele patru vedete ale lumii parfumurilor – parfumeurii Nathalie Lorson și Marie Salamagne, Honorine Blanc și Olivier Cresp, aduc diferite puncte forte BLACK OPIUM, creând un parfum nou, inedit, orginal și multi-fațetat.

Natalie Lorson crează acordul negru și intens de cafea, Marie Salamagne îi conferă tușa rock prin notele proaspete de pară și cele ale boabelor de piper electrizant roz, iar Honorine Blanc îî dă acea notă de lumină prin delicatețea florilor albe. Totul este încununat de viziunea lui Olivier Cresp, care se bazează pe natura de dependență a parfumului, care îl atrage pe cel ce îl poartă să revină pentru mai mult.

La început, parfumul intens de cafea are scopul să îți trezească simțurile. Apoi, parfumul devine din ce în ce mai feminin şi delicat datorită florilor de iasomie şi portocal. În final, parfumul capătă o notă de mister şi eleganță datorită notelor sale de vanilie, paciuli şi cedru lemnos.

Cum arată femeia Black Opium?

O femeie care prin puterea prezenței sale poate să patrundă în subconştientul nostru. Jucăuşă, dar în acelaşi timp irezistibil de serioasă, ea reprezintă un amestec complex între întuneric şi lumină. Condusă de dorință, neinhibată de constrângeri sociale, ea are o abordare individuală asupra vieții. Captivată de muzica indie rock, arta experimentală şi de discuțiile ezoterice cu oamenii care îi împărtăşesc ideile, ea îşi trăieşte viața cu pasiune, făcând din propriul destin terenul ei de joacă. Ambasadoarea BLACK OPIUM este Eddie Campbell, top model internațional, desemnată Modelul Anului 2013.

Yves Saint Laurent Black Opium

De unde numele de Black Opium?

BLACK e nonculoarea, o noțiune contradictorie, care o impinge pe cea care îl poartă să aibă o atitudine “Nu te lua de mine”, o atitudine care fie este materializată într-o geacă de piele împrumutată de la un iubit sau de machiajul smokey eyes, care sugerează că ai fost trează toată noaptea.

OPIUM este sinonim cu misterul, promițănd purtătorului o aventură. Te duce cu gândul în locuri în care nu ar trebui să fii, extrem de ilicite, fără nicio regulă, dar totuși profunde.

Cât costă YSL Black Opium?

Sau cât costă misterul și fericirea olfactivă, cuprinse într-o sticlă elegantă?

  • OPIUM BLACK 30 ml: 249 lei
  • OPIUM BLACK 50 ml: 379 lei
  • OPIUM BLACK 90 ml: 515 lei

Am avut plăcerea să descopăr YSL Black Opium în cadrul unui eveniment organizat impecabil, la care m-am revăzut cu fetele mele dragi, la care m-am simți extraordinar: am făcut fotografii, am ascultat-o pe Lori, am încercat parfumul, m-am relaxat și m-am distrat.

loredana-black-opium

Yves Saint Laurent Black Opium – Spotul, oh, spotul publicitar!

E minunat, ea mi se pare perfectă, starea e una în care eu mă recunosc. I need my dose, nu intru în detalii. :)

Sunt curioasă: ați încercat parfumul? Cum vi se pare?

Altfel, am nevoie de toată energia pozitivă mâine, așa că dacă aveți puțină, cât să îmi dați și mie, v-aș rămâne recunoscătoare :)

Vă mulțumesc că mă citiți, să aveți o vineri minunată!

3 comentarii

  1. nu am incercat acest minunat parfum ,au auzit de el ca miroase foarte bine (este un pic cam scump ,dar pentru cine si-l permite este ideal )

  2. il am de vreo 2 saptamani si nu ma m-ai dezlipesc de el!il port in fiecare zi!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.