Uite că moda masculină o mai bate, uneori, pe cea feminină

Dovada că că moda masculină o mai bate, uneori, pe cea feminină este chiar câștigătorul Premiului H&M Design Award 2015 este Ximon Lee, în vârstă de 24 de ani. El e primul designer de articole vestimentare pentru bărbați căruia i se decernează acest premiu, iar astăzi și-a prezentat colecția câștigătoare într-o prezentare de modă în cadrul evenimentului Fashion Week de la Stockholm.

Pe lângă această prezentare, Ximon a câștigat și un premiu în valoare de 50.000 € și șansa de a extinde piese vestimentare din colecția sa, în vederea comercializării lor în magazinele H&M și online, din toamna viitoare.

Ximon Lee a fost selecționat de un juriu internațional la Londra. Inspirându-se în principal din documentarul “Children of Leningradsky”, Ximon a călătorit în Rusia pentru a-și crea propriile panouri de inspirație pentru conceperea colecției.

Din juriul de moda masculină de anul acesta au făcut parte: Luella Bartley, Director de Design la Marc by Marc Jacobs, Lucinda Chambers, Director de Modă la British Vogue, Paula Goldstein di Principe, Director de Creație, Tommy Ton, Jurnalist de Modă, Angelo Flaccavento, Critic independent de modă, Justin O’Shea, Director de Achiziții pentru MyTheresa.com, Lily Allen, cântăreață/compozitoare, Ann-Sofie Johansson, Șefa Departamentului de Design, New Development, H&M, Margareta van den Bosch, Director de Creație, H&M.

2 comentarii

  1. nu mai stie lumea cu ce sa iasa in evidenta ,dar astia au exagerat :)))

  2. totusi…in familia mea as vrea sa port doar eu fusta !!! hmmmm :-/

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.