Jump, jump! Everybody jump! Sau cum să faci sport de-ți sar caloriile de pe tine

Ştiți, de-acum, că-s cam nebună cu sportul şi că încerc să nu las să treacă o zi fără să mă mişc puțin, măcar 30 minute. Dintr-o corvoadă, am transformat sportul într-o dependență şi, oriunde aş fi, mă asigur că îmi iau porția de mişcare de care am nevoie. Fie că alerg sau lucrez diverse grupe de muşchi, cu exercițiile pe care le-am tot învățat în cei aproximativ trei ani de când merg constant la sală, mă mişc.

Plimbatul, mersul alert, la mine nu intră în categoria sport, ci doar mişcare, aşa că o zi de umblat prin magazine, de exemplu, nu trece drept… sport şi, oricât de greu mi-ar fi, îmi pun posteriorul în mişcare.

Iar în aceşti ani, de când am transformat mersul la sală în obişnuință, am cam încercat de toate: aerobic, step, tae-bo, pilates, yogilates, batuka şi multe altele. Există însă ceva ce n-am încercat: kangoo jumps.

Aşa că, atunci când am primit invitația de a participa la evenimentul antrenoarei Dianei Ştirbu, Pin-up Kangoo Party, prin care aceatsa şi-a lansat o frumoasă şi spațioansă sală, răspunsul meu a fost, fireşte, “Da!”.

La nou lansatul club Kangoo by Diana Ştirbu poți participa la Kangoo Boot Camp, ore în aer liber, antrenamente diferențiate, iar pe lângă cele patru tipuri de antrenamente de Kangoo Jumps – TTR (Trim,Tone and Rhythm), Boot Camp, Discovery şi Family – poți alege şi orele de Aerobic, Pilates sau Zumba.

Iar dacă eşti începătoare şi n-ai mai încălțat, pânâ acum, o pereche de ghete de kangoo, nici o problemă, pentru că poți să-ți alegi singurică nivelul de antrenament la care te simți bine: începător, intermediar sau avansat.

Cât despre antrenamentele în aer liber, Kangoo Boot Camp, acestea au loc o dată pe săptămână, în Parcul Privighetorilor din Băneasa.

Evenimentul a fost tare simpatic, multă voie bună, pin-up cât cuprinde, fete vesele şi colorate şi multă mişcare. Nu, n-am încercat ghetele de kangoo, deşi voi ştiți cam cât sport fac. Asta pentru că fusta mea era cât se poate de pin-up style şi chiar nu aveam libertate multă de mişcare.

Dar voi încerca, asta-i sigur. Mai ales că, din câte am înțeles, la un antrenament de 15-20 minute se ard cam 150-200 calorii.

1

Pin-up-Kangoo-Party_Diana-Stirbu-(2)

Pin-up-Kangoo-Party_Diana-Stirbu-(4)

Pin-up-Kangoo-Party_Diana-Stirbu-(5)

Pin-up-Kangoo-Party_Diana-Stirbu-(8)

10 comentarii

 1. Mi se pare un pic exagerat nr de calorii arese pe care il sustin ei. 20 min si 200 de calorii…arzi alergand si asta intr-un ritm alert nu topaind cu arcuri care-ti dau avant. Am incercat aici la cluj dar nu mi s-a parut nu stiu ce.

  • Mă gândesc că arzi 200 când intensitatea antrnamentului e mai mare, încă nu mi-am dat seama, ar trebui să încerc. E adevărat şi cu alergatul, cam tot pe acolo ieşi. Acum, mă gândesc că la kangoo lucrezi frumos diferite grupe de muschi, din ce am văzut în antrenamentul fetelor.

 2. cred ca mi-ar placea sa topai !!!

 3. Desi stau bine la capitolul echilibru, nu stiu de ce imi dau senzatia ca as sta mai mult pe jos decat in picioare..

 4. Eu sunt deja dependenta de Kangoo Jumps mi se pare cea mai distractiva metoda de a arde calorii si rezulatatele chiar se vad :)

  • Ce frumos, eu susțin sportul, trebuie să facem mişcare, e esențială pentru sănătatea noastră. Alexandra, poți să te întreb tu unde practici Kangoo Jumps si cum e? Poate mai sunt fete interesate. Te pup şi spor la antrenamente!

   • Eu sunt din Cluj si merg la Gimmy Gym:) Orele sunt exraordinare, si sunt incluse 12 sedinte de Kangoo in costul abonamentului Aerobic( care iti ofera acces nelimitat si la restul claselor).Un abonament costa 120 lei in prima luna iar din luna a doua daca iti innoiesti abonamentul fara zi de pauza se aplica o reducere de 40 de lei si platesti doar 80 de lei.

 5. Să ştii că păreau foarte stabile, cred că par mai “înfricoşătoare” în picoarele altora.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.