Îți cade părul? Pantene a lansat Hair Fall Defense

Căderea părului la bărbați sau la femei e una dintre cele mai întâlnite probleme, pe care, adeseori, nu știm dacă să o punem pe seama unor perioade emoționale mai zbuciumate sau a unor probleme medicale. Dacă te confrunți cu căderea părului, află că e normal să pierdem, zilnic, aproximativ 150 fire de păr. Dacă, însă, constați că treaba e serioasă un șampon împotriva căderii părului ar putea fi un prim pas. Și cred că te-ar interesa să afli că Pantene a lansat Hair Fall Defense, o gamă alcătuită din șampon, balsam, mască de păr și loțiune tonică, menită să stopeze căderea părului în 14 zile.

În cadrul Institutului de Cercetare a Părului Pantene Pro-V, s-a descoperit că fragilitatea părului porneşte de la cele mai mici fisuri ale structurilor de proteine din nucleul firului de păr, structuri responsabile pentru menținerea rezistenței acestuia.

Noul sistem Hair Fall Defense a fost dezvoltat de cercetătorii Pantene Pro-V, conține un complex de întărire de la rădăcină până la vârfuri și ajută la protejarea şi îngrijirea părului, astfel încât să-ți poți urma ritualul zilnic de îngrijire, fără grija firelor de păr care se rup şi cad.

pantene-hair-fall-defense

Gama Hair Fall Defense de la Pantene protejează nucleul firului de păr, întărindu-l de la rădăcină până la vârfuri. Rezultatul – un păr mai rezistent, care străluceşte de sănătate şi nu cade.

Noul şampon Pantene Pro-V Hair Fall Defense are la bază un nou complex de întărire a firului de păr, carea acționează în interior, acolo unde se produc cele mai mari traume.

Noul balsam Pantene Pro-V Hair Fall Defense, conceput pentru utilizarea zilnică, protejează părul pe toată lungimea sa și îi oferă rezistență împotriva ruperii şi implicit căderii. Masca de păr intensivă, destinată utilizării de două ori pe săptămână, oferă părului o rezistență de 10 ori mai mare împotriva căderii, şi are o formulă uşoară de clătire.

Noua loțiune tonică Pantene Pro-V Hair Fall Defense Instant Hair Strength conferă părului şi mai multă rezistență pentru a preveni căderea şi cu 40% mai multă amplitudine. Tonicul conține vitamina B3 şi Pro-Vitamina B5, care pătrund adânc în păr. Se recomandă utilizarea zilnică şi masarea rădăcinii pentru o acoperire uniformă înainte de coafat.

Cam așa sună noutățile de la Pantene, iar Hair Fall Defense e deja în magazine. Totuși, dacă problema persistă, e bine să iei în calcul și un specialist, pentru că s-ar putea să fie vorba despre cauze interne, serioase, care să necesite un tratament medical.

Altfel, sănătate și weekend cu zâmbet!

 

1 comentariu

  1. În ce magazine se găsește loțiunea tonica de la pantene …

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.