Cinci lucruri de făcut weekendul acesta

Nu știu cum se face atât de repede weekend, dar nu mă deranjează deloc :) Ultimele două săptămâni au trecut de parcă ar fi fost două zile și sper doar ca weekendul acesta să nu treacă de parcă ar fi două ore :D

Asta pentru că mi-am propus să fac multe și mărunte și pentru că am și o mulțime de treburi pe care le-am tot amânat, zic să listez aici lucrurile mai plăcute pe care aș vrea sau mi-ar plăcea să le trec la rubrica “Misiune îndeplinită” până duminică seara.

1. Vreau să văd filmul ăsta, care are premiera zilele astea. Vreau, vreau, vreau! Vreau! :D

2. Mi-aș dori să ajung la concertul caritabil din Hard Rock Cafe, prin care AVON România se alătură, al șselea an la rând, campaniei internaționale PINKTOBER, ce are ca scop sensibilizarea populației cu privire la prevenirea riscului de îmbolnăvire de cancer la sân şi importanța consultului medical profilactic. Prețul unui bilet la concert este de 25 de lei, iar încasările obținute din vânzarea acestora vor fi donate organizației HOSPICE Casa Speranței.

pinkoctober

3. Dacă-mi fac timp, mă gândesc să dau o raită pe la Muzeul Țăranului Român. Aici, de vineri până duminică, se adună aproape o sută de producători, meșteri, artizani și negustori, pentru un festin gastronomic și nu numai. Se va coace pâine, se vor înfășura sarmale, se va găti zacuscă, toate după rețete țărănești de altădată. Nu vor lipsi pastrama și mustul, grătarele și mâncărurile gătite la fața locului. Yummy :)

mancare-romaneasca

4. Nu știu dacă sunteți la curent, dar tot în aceast weekend se desfășoară Bucharest Art Weekend. Mai exact, sâmbătă și duminică, mai multe galerii de artă din București vor fi deschise publicului, iar accesul e gratuit.

art

5. Ultima, dar nu cea din urmă dorință e să citesc, să răsfoiesc bloguri, să mai aflu și să mai învăț câte ceva, să fac măcar unul dintre TAG-urile de la fetele mele drage :) Să-mi fac ordine prin hârtii, să una, să alta, să se limpezească un picuț și în căpuțul meu, că-i agitațiune mare și așa nu se mai poate.

joy-in-work

Oi reuși, n-oi reuși să fac ce mi-am propus, oi vedea. Cert e că e weekend, yaaay! Să petreceți minunat, dragilor!

Kisses and hugs!

Sursa foto cover, 3, 4, 5

4 comentarii

  1. Ai vazut “The Conjuring”? Ti’l recomand!

  2. Filmul e horror, banuiesc, nu? Sare de pe lista mea, ca o sa-mi bantuie noptile.
    Eu am inceput cu ultimul tau punct de pe lista de sambata dimineata, ca sa fiu sigura ca-mi iese!
    Te pup! Weekend placut si linistit!

    • E horror, eu sunt înnebunită după filmele de groază și chiar mă gândeam că n-am mai văzut unul de multicel. Ce bine că poți începe cu ultimul punct, din păcate, la mine sâmbăta e cam pierdută, trebuie să fac un milion de alte lucruri :( Ei, dar tot e weekend, măcar cu gândul. Te pup și să ai zile frumoase!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.