Vrei să fii celebră? Poți deveni imaginea Palette

Dragilor, dacă visați la celebritate, dacă v-ați dorit ca milioane de oameni să vă admire sau să vă vedeți pe copertele revistelor glossy, să știți că Palette v-a pregătit o surpriză. Visul vostru poate deveni realitate pentru că s-a lansat campania națională “Devino celebră cu Palette”. 

concurs palette

Dacă vă tentează, atunci trebuie să urmați pașii de mai jos:

  1. Cumpără în perioada 1 mai – 30 iunie 2015 cel puțin 3 cutii de vopsea de păr Palette Intensive Color Creme și păstrează bonurile fiscale.
  1. Intră în aplicația Palette “Devino celebră” și creează-ți un cont în care să adaugi datele personale, numărul bonului/bonurilor fiscale, în urma achiziționării cutiilor de vopsea.
  1. Uploadează în aplicație o poză cu tine (tip portret) și răspunde la întrebarea Ce îți place cel mai mult la Palette Intensive Color Creme?
  1. Împărtășește cu prietenii tăi de pe Facebook profilul de concurs și strânge cât mai multe voturi pana la finalul campaniei (30 iunie 2015).

Primele 25 de candidate cu cele mai multe voturi intră în etapa finală a competiției pentru a deveni imaginea Palette Intensive Color Creme. Fotografia marii câștigătoare va fi prezentă pe materialele de promovare in magazine ale gamei precum și în revistele glossy. Câștigătoarea va fi aleasă în urma unei jurizări din care vor face parte un hair stylist și un membru al echipei Henkel, Divizia Beauty Care.

Eu vă urez baftă! Să vă îndepliniți visul!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.