Review Moroccanoil Cleansing Bar

Lăsând trendul deoparte, când vine vorba despre îngrijirea corpului, mie-mi place să folosesc bătrânul săpun. Alături de gelurile de duș am mereu unul, două săpunuri pe care nu ezit să le folosesc la duș, pentru senzația de curățenie.

Moroccanoil Cleansing Bar este, by far, cel mai bun săpun pe care l-am folosit vreodată. Pe lângă mirosul consacrat, același din uleiul de păr și din alte produse Moroccanoil, și care îmi place mai mult după fiecare folosire, săpunul acesta oferă o hidratare profundă, încă de la prima folosire.

Săpun Moroccanoil Cleansing Bar

O suna clișeistic, dar ăsta e adevărul: săpunul ăsta e wow. Săpunul Moroccanoil conține ulei de argan și unt de shea, glicerină și talc din Luzenac, un mineral natural care controlează mirosurile neplacute și transpirația. Nu conține parabeni (nu că m-ar deranja să aibă, dar poate pe voi vă deranjează).

Are 110 grame și e foarte spornic. Folosit o dată la două zile, pentru că le tot alternez, pe mine m-a ținut cam două luni.

Un alt lucru care-mi place foarte mult e că se poate folosi până la ultima cojiță, nu ca în cazul multora dintre săpunurile clasice, cu care nu prea mai avem ce face când ajung pe final.

moroccanoil-sapun

Dincolo de hidratarea pe care o simți imediat și care se menține peste zi, se mai păstrează ceva: mirosul pe piele. Ține cât e ziulica de lungă și mie, cel puțin, îmi induce o stare de bine.

Din păcate, nu mai am decât o cojiță din ce a fost săpunul, l-am cam terminat, de aceea vă arăt doar cutia :))

Săpunul face parte din gama Moroccanoil Body Line, în care se mai găsesc o mulțime de bunătăți. Dintre care, pe lângă un nou săpun Moroccanoil Cleansing Bar, eu mi-aș dori Moroccanoil Body Butter și Moroccanoil Hand Cream.

oroccanoil body butter

moroccanoil hand cream

Nu știu dacă l-ați încercat, însă dacă vă doriți un produs cu adevărat bun, eu vi-l recomand pe acesta.

Kisses, hugs and everything nice!

(Foto: Shutterstock)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.