Hey there, John West!

Hey there, John West!

Cu puține calorii, sănătos, bogat în omega și în altele necesare funcționării noastre corecte, peștele ar trebui să fie prezent cât mai des în dietă. Mai ales dacă suntem la dietă sau dacă, pur și simplu, ne-am însușit sau vrem să avem un stil de viață sănătos. Nu aș merge atât de departe încât să spun “Nici o masă fără pește”, însă eu îl consum cam o dată la două-trei zile. Așa că m-am bucurat tare când am auzit că o să am și mai mult de unde alege: asta pentru că Nordic Food, una dintre cele mai mari companii în domeniul distribuției produselor alimentare premium atât în retail, cât și în HoReCa va distribui pe piața din România renumitele conserve de pește John West.

Vom găsi produsele mărcii John West, brand britanic, în toate magazinele mari din România, hypermarketuri și supermarketuri, prin parteneriatul încheiat între compania românească Nordic Food și Thai Union, unul dintre liderii mondiali în producția de pește și a fructelor de mare.

Iar dacă ești o fashionista, hai să-ți mai dau o veste bună: știi momentul ală în care deschizi o conservă și tot outfitul se duce pe apa sâmbetei, din pricina uleiului care sare pe tine? Ei bine, una dintre inovațiile John West e conserva de ton no drain, care nu necesită scurgere, tonul fiind în continuare suculent și savuros.

Dacă ești printre cei care ar mânca ton pentru că e sănătos, doar că ți se pare cam fad la gust, John West a lansat infuziile cu ton și somon, o variantă mult mai aromată care conține o serie de condimente atent selecționate, dar și ulei de măsline. Mai mult decât atât, aceste produse sunt ambalate într-o cutie cu capac ce poate fi închisă din nou după deschidere, pentru a păstra calitățile produsului.

Gustările Light Lunch de la John West sunt o gamă care vine în întâmpinarea celor care-și doresc o masă rapidă, ușoară, gustoasă și sănătoasă. Produsele au un număr redus de grăsimi, sunt bogate în proteine și aduc tonul no drain în rețetele diferitelor culturi. Astfel, gama Light Lunch cuprinde conserve cu ton în stil mediteranean, conserve cu ton în stil italian sau în stil mexican.

Prin intermediul Nordic Food, 35 de produse inovatoare de la John West vor fi distribuite în România în aproape toate lanțurile de supermarketuri din România. În prima etapă, portofoliul va include o gamă complexă de conserve de ton no drain, infuziile de ton și somon, gama Light Lunch, dar și conserve cu fructe de mare (scoici, midii, calamar).

În plus, planul din 2019 vizează extinderea portofoliului de produse și va introduce conservele de macrou gătit la abur și sardinele la grătar, dezvoltând totodată și rețeaua de distribuție.

Produsele John West sunt realizate respectând angajamentul față de mediu și pescuitul sustenabil. Compania este certificată Dolphin Safe”, iar prin introducerea codului de urmărire pe site-ul https://www.john-west.co.uk oricine poate afla sursa materiei prime.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.