Repechage a lansat un nou concept de măști faciale pentru acasă sau cum să te simți wow în 15 minute

Repechage a lansat un nou concept de măști faciale pentru acasă sau cum să te simți wow în 15 minute

Sunt pe fugă de când mă știu, indiferent că am avut un job full-time sau că am fost freelancer. Acum, ca mamă, timpul de care dispun exclusiv pentru mine e limitat, dacă nu chiar inexistent în unele zile. Cu toate acestea, în ciuda stresului, am căutat să nu mă neglijez, iar sintagma “soluție rapidă” a intrat rapid în vocabularul meu.

Am trecut de la creme la serumuri, care se absorb mai repede în piele, și de la unturi de corp la body yoghurts. Și probabil știți că sunt mega utilizatoare de măști cosmetice; nu mă omor după mersul la salon, mai ales din rațiuni de timp, dar aleg să folosesc acasă tot felul de măști, extrem de necesare mai ales că trebuie să țin sub control un ten gras, cu pori dilatați și care a luat-o și mai mult razna, în ultima vreme, din pricina stresului și a schimbărilor hormonale. În contextul ăsta, măștile de tip sheet mi se par o binecuvântare pentru femeile mereu pe fugă.

Unul dintre brandurile mele favorite, Repechage, tocmai a lansat un nou concept de măști faciale pentru acasă, cu fibre de celuloză. Sunt patru măști, care ajută în combaterea diverselor problemele ale tenului, cum ar fi: semne de îmbătrânire prematură, ten neuniform, piele uscată sau sensibilă. Sunt ușor de folosit, catifelate, create cu fibre de celuloză, infuzate cu Filtrat din Alge Marine. 

Acestea sunt LAMINA LIFT Hydrating Seaweed Mask – Mască hidratantă din pânză cu alge marine, RED-OUT Soothing Sheet Mask și BIOLIGHT Brightening Sheet Mask, alături de Triple Action Peptide Mask, o mai veche prezență în portofoliul Repechage, relansată și ea acum în varianta pentru acasă.

repechage masti

Cu ocazia evenimentului, am zis că trebuie să mă las pe mâna celor de la The Skin Training Center și să mă întind confortabil, pentru a beneficia de demachiere, masaj facial și o mască dintre cele lansate, respectiv Red-Out Soothing Mask. A fost di-vin!, vă zic. În plus, la un moment dat în timpul masajului, de mine s-a ocupat chiar creatoarea brandului Repechage, Lydia Sarfati, o minune de femeie, genul ăla de om care te schimbă după ce îl cunoști.

A stat de vorbă cu fiecare dintre noi, ne-a explicat tot ceea ce trebuie să știm despre îngrijirea tenului, în funcție de tip și de probleme, a glumit și ne-a făcut să ne simțim de parcă o știam dintotdeauna. Ce să mai, abia aștept să o revăd și, de ce nu, să o vizitez la New York.

Acum o să vă vorbesc un pic despre această mască, pe care mi-au aplicat-o mie, și despre efectele ei, urmând ca pe celelalte să le testez în perioada următoare și să revin cu impresii.

Repechage RED-OUT Soothing Sheet Mask se adresează tenului sensibil și ajută la obținerea unui ten impecabil și sănătos, fără roșeața cauzată de factorii de mediu sau stres. Se bazează pe urmatoarele ingrediente active: vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi și antioxidanți prezenți în algele marine, combinate cu alantoina, aloe vera, acidul hialuronic și Mirabilis Jalapa, pentru hidratarea tenului.

Se aplică extrem de ușor, se lasă să acționeze 15 minute și efectele imediate sunt de hidratare intensă și de calmare a zonelor iritate. La 24 ore după ce mi-a fost aplicată masca, tenul arată mai luminos, iar zonele în care aveam probleme cu roșeața încă se mențin în stare bună.

Îmi place mult ideea acestor sheet masks pentru că nu este nevoie de ștergere sau clătire, orice exces de ser putând fi masat în piele. În ceea ce privește prețul, un kit de cinci măști Repechage RED-OUT Soothing Sheet Mask costă 312 lei și cred că merită fiecare bănuț.

Cum ziceam, voi reveni cu impresii și despre celelalte măști, pe măsură ce le voi folosi. Între timp, dacă aveți întrebări, le aștept. Cumva, îmi fac eu timp să răspund, pinky promise :) Zi minunată să aveți!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.