Tezyo: Ce încălțăminte purtăm în această toamnă-iarnă

Tezyo: Ce încălțăminte purtăm în această toamnă-iarnă

Nimeni nu e perfect. Nu, nici măcar modelele de pe catwalk. Și e adevărat că trăim o perioadă în care presiunea pentru perfecțiune e tot mai mare. Dacă nu te înscrii în canoane – dacă nu ai o anumită înălțime, un anumit număr de kilograme, dacă nasul tău nu e suficient de mic sau bustul suficient de mare, s-ar putea să nu fie în regulă. Asta deși ar trebui: ar trebui să te simți bine cu tine, să îți accepți imperfecțiunile, chiar să mizezi pe ele, ca parte din farmecul personal. 

Pe diferențele dintre real și perfect se concentrează și campania toamnă-iarnă 2018 REAL GLAM  și devine REAL GLAM. Ediția Imperfectă.

Micile greșeli și accidente dau farmec vieții noastre de zi cu zi, iar stilul nu este definit de perfecțiune, stilul nu e un model în serie, ci un prototip. Adevăratul stil se naște din autenticitate și asumare, din momentele în care suntem grăbiți, neatenți, absenți, distrați. Real Glam exprimă exact această stare naturală a lucrurilor – imperfecțiuni, accidente, cusururi, compromisuri. 

La evenimentul de lansare a noii colecții am văzut multe articole de încălțăminte si accesorii, pentru toate tendințele și pentru toate gusturile: de la stiletto clasici, atât de feminini, la cizme cowboy, ghete cu tocuri versatile, geometrice, conice și kitten, precum și modele retro with a twist, inspirate din sitlul anilor ‘80. 

Tocuri și tălpi îndrăznețe, accente metalice și culori deosebite, care înnobilează materialele din fibre naturale sau piele. Așa s-ar putea traduce, pe scurt, selecția de încălțăminte și articolele de marochinărie pentru femei. Fie că ești adepta stilului street-casual (reprezentat perfect de branduri precum IMAGE, GEOX) sau a celui fashion-elegant (brandurile-vedetă fiind, în această direcție, EPICA, KAT MACONIE for EPICA și ALDO), vei găsi cu siguranță cel puțin câteva modele favorite în noua colecție TEZYO.

tezyo cizme

Ținte, culori metalice, modele clasice, rigide, dar și tip tolbă, distinse, exotice sau practice, mini sau supradimensionate – modelele de poșete de le EPICA, CROMIA, MARINA GALANTI și ALDO păstrează direcția dictată de către pantofi, reprezentând accesorii-statement, care vor completa cu desăvârșire orice ținută.

TEZYO GHETE

Și în ceea ce modelele pentru bărbați, există o mulțime de combinații de materiale și cusături în nuanțe contrastante. Poți alege între pantofii clasici OTTER sau cei eleganți, office de la LE COLONEL și  ghetele urban-casual, ale brandurilor BUGATTI, OTTER, CLARKS si GEOX.

Încălțămintea pentru copii are inserții de blană, sclipici sau aplicații haioase. Toate modelele sunt concepute pentru a oferi confort, căldură și pentru a fi pe placul celor mici. În plus, brandurilor deja cunoscute – GEOX, TARTY ȘI EMU, li se alătură și SKECHERS.

Toamna aceasta, TEZYO îți propune să uiți de sfaturi și reguli, să îți iubești imperfecțiunile și să îndrăznești să porți ceea ce îți place, așa cum îți place. TEZYO te invită să faci o joacă din alegerea accesoriilor, pantofilor și poșetelor, să experimentezi și să fii diferit. 

tezyo pantofi

Rețeaua de magazine multibrand TEZYO, by Otter Distribution s-a extins la 32 de magazine la nivel național și 4 magazine la nivel regional, în Austria și Cehia. Pe fondul acestei extinderi și al consolidării brandului TEZYO, actuala campanie de imagine vine ca un nou pas în procesul de consolidare a brandului.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.