Eu sunt 1 din 100

1-din-100
Eu am fost 1 din 100, pentru că am avut ocazia să particip la evenimentul de lansare a campaniei 1 din 100, creată pe plan local pentru brandul de whiskey Tullamore D.E.W. de agenția de comunicare ATELIER ȘAPTE, împreună cu reprezentanții distribuitorului Tullamore D.E.W. din România, Alexandrion Grup.

Ideea campaniei pe care au dezvoltat-o cei de la ATELIER ȘAPTE a pornit de la faptul că băutorii români de whiskey irlandez face parte dintr-un grup select de 1 din 100.

Astă vară, am avut ocazia să descopăr ce face un whiskey să fie diferit și care sunt procesele specifice de distilare și mălțuire prin care acesta capătă un gust distincitv. Tot atunci am aflat multe detalii despre compoziția originală Tullamore D.E.W., datorată unui amestec din 3 tipuri de whiskey: pot still whiskey, malt whiskey, grain whiskey.

Acum, o să vă tot întâlniți cu ideea 1 din 100, pe care o veți regăsi în mesaje frumoase și creative, gândite de ATELIER ȘAPTE, pornind de la “1 din 100 Ready for any challenge”. Și sigur te vei regăsi in una dintre ele “1 din 100 ia viața în cântec”, “1 din 100 zâmbește în fața provocărilor” sau “1 dintre rebeli, 1 dintre poeți, 1 din 100”.

De asemenea, pagina de Facebook Tullamore D.E.W.  este locul unde se întâlnesc cei “1 din 100”. Aici, brandul le oferă conținut relevant celor considerați parte din acest grup select al cunoscătorilor unui whiskey autentic irlandez.

3 comentarii

  1. Eu nu sunt nici macar 1 din 100, eu nu deosebesc un irish de scottish whiskey, berea toata e la fel, si cafeaua tot pe-acolo :))

  2. 1 din 100 nu ii place sa bea whiskey :) Pentru ca nu imi place gustul. Dar beau cu placere un pahar de vin rosu.

  3. Habar nu am despre astfel de probleme legate de whiskey, însă ideea de 1 din 100 îmi place.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.