VIP pentru o seară

Din când în când, alături de ai mei, un film la cinematograf e momentul ăla, știți voi, care ne unește. Momentul în care și eu, dar mai ales ai mei, uită de griji, de treburi, de alergătură și tot ce contează e să petrecem împreună o oră și jumătate cu un bol de popcorn și cu un film bun, despre care să tot povestim.

Ei, de ceva vreme, mă bate gândul să-i duc la film într-una dintre sălile de cinema VIP. Totuși, de fiecare dată, am renunțat, pentru că aveam impresia că e prea scump, că totul costă mai mult decât într-o sală obișnuită, că o fi, că o păți.

Ei bine, cei de la People PR au avut ideea de a realiza un infografic, împreună cu VIP Studios din Grand Cinema Digiplex. Acesta evidențiază avantajele de care un spectator se bucură dacă alege să petreacă o seară la una din cele două săli VIP.

La Grand VIP Studios mergi pentru a te bucura de o experiență cinematografică completă, sunet și imagine premium, împreună cu beneficiile unui tratament specific unui VIP: confort sporit pe canapele din piele (45 de locuri în fiecare sală), zonă de garderobă, spațiu pentru fumători, catering “all you can eat“, o gamă largă de băuturi servite direct în sala de cinematograf și un personal atent la nevoile fiecărui client în parte.

De aici rezultă un mare avantaj, acela că toate serviciile le găsești într-un singur loc. Costul unui bilet într-o sală VIP nu depășește valoarea unei seri obișnuite petrecute în mall și la cinema, unde, în cele mai multe cazuri, iei masa la un restaurant și, odată ajuns la cinema, îți comanzi popcorn și apă sau suc.

În plus, la Grand VIP Studios poți găsi mai multe motive de răsfăț. În această perioadă, spectatorii sunt întâmpinați înainte de începerea filmelor, în zona de lounge, de barmani care susțin show-uri de bartending sau de domnișoare care oferă masaje de relaxare la gât.

Asadar, marele atu al acestui tip de vizionare este că valoarea tuturor serviciilor oferite într-un singur loc, la VIP, însumate cu prețul unui bilet într-o sală de cinema obișnuită, echivalează cu costul unui bilet la Grand VIP Studios.

infografic-Grand-Vip-Studios

3 comentarii

  1. eu am fost si ma duc des la vip. pentru ca imi place!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.