Cum poți să slăbeşti cu antrenoarea vedetelor

Simona Pătruleasa,  Roxana Ionescu,  Minodora, Raluca Lăzăruț, Mirela Boureanu Vaida, Dragoș Bucurenci sunt doar câțiva dintre cei de care s-a ocupat, de-a lungul vremii. Și mai toată lumea îi știe povestea. E una clasică de succes, dintr-acela de filme americane. Din abonată a sălii de aerobic a devenit unul dintre cei mai cunoscuți pasionați ai mișcării, proprietar de sală de sport și, mai nou, a fost certificată ca nutriționist. De la începutul carierei și până în prezent, Cori Grămescu, căci despre ea e vorba, a antrenat peste 10.000 de cliente.

Săptămâna trecută, Cori Grămescu și-a lansat site-ul www.cori.ro și propriul cabinet de dietă și nutriție. Și pentru că fiecare dintre noi are nevoie de sfaturile unui specialist, site-ul vine în ajutorul celor care doresc să aibă un stil de viață sănătos, dar și a celor care au nevoie de un program de consiliere personalizat.

cori gramescu

Site-ul este structurat astfel încât oricine să poate găsi informația de care are nevoie, de la Principii Alimentare, Grupe de alimente, Vitamine, Tips&Tricks, Rețete pentru Mic dejun, Prânz, Gustări și Cină, Tipuri de antrenamente, dar și sfaturi pentru viitoarele mămici și pentru persoanele care nu au făcut niciodată sport.

Consiliere personală și servicii pentru managerii sălilor de sport

Persoanelor care au nevoie de un ajutor calificat, site-ul www.cori.ro le vine în ajutor printr-un formular ușor și simplu de completat. În cadrul ședințelor de consiliere personală, fiecare client, împreună cu Cori Grămescu, va găsi soluțiile optime pentru restabilirea echilibrului personal.

În același timp, site-ul oferă un serviciu foarte util managerilor de săli de sport, care doresc o creștere a eficienței financiare a clubului. Design de programe pentru sălile de sport este un pachet complex de analiză a clientelei, evaluare și instruire a staff-ului și crearea unui program de exerciții care să permită managerilor să obțină câștiguri comerciale semnificativ îmbunătățite, cu costuri minime de instruire a staff-ului.

Program prea încărcat la muncă? Există OFFITNESS

Un alt serviciu care vine, de această dată, în ajutorul companiilor care doresc să le ofere beneficii angajaților, este Offitness – un proiect dezvoltat special pentru oamenii foarte ocupați. În cadrul acestui program, se organizează, la sediul companiilor, ore de group fitness, cu un program de exerciții foarte generos și dinamic, astfel încât participanții să aibă posibilitatea să urmeze un program divers și eficient de antrenamente.

Offitness aduce laolaltă beneficiile programelor de stress management, economisirea timpului petrecut în trafic și o eficiență sporită prin faptul că antrenorul vine la sediul companiei, reducând din efortul pe care îl presupune rezervarea unei clase, traficul și găsirea unui loc de parcare sau inconvenientul social prin faptul că te afli, de cele mai multe ori, într-un mediu nefamiliar și impersonal în cadrul orelor de sport desfășurate la marile cluburi de fitness.

În urma ședințelor de consiliere, am descoperit că tot mai multe persoane au nevoie de sfaturi realiste și pertinente, de informații de calitate, nevoia de coaching și suport, nevoia de a le întelege stilul de viață adesea mult prea aglomerat și stresant. De asemenea, a apărut nevoia de consiliere în legătură cu cheltuielile pe care le presupune obținerea și menținerea unui stil de viață sănătos, asta în contextul financiar din ce în ce mai apăsător din orașele mari. Pe fondul acestor probleme existente, am încercat să creez un set de soluții adaptabile și personalizabile, care să funcționeze și care să le ofere clienților mei posibilitatea de a învața ce anume funcționează pentru ei, pentru a deveni independenți și mai puternici când vine vorba despre alegerea unui stil de viață sănătos și activ.

– Cori Grămescu, owner www.cori.ro.

1 comentariu

  1. Imi place ideea de organizare a acestui site.Cred ca poti gasi cam orice fel de informatie care te intereseaza in legatura cu nutritia sanatoasa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.