GIVEAWAY! Reînnoiește-ți garderoba! Dau DOUĂ vouchere de câte 350 lei în
magazinele La Femme. Vezi pe vlog toate detaliile!

Produsul românesc care m-a cucerit complet

Sincer, eu am cumpărat dintotdeauna produse cosmetice şi de îngrijire româneşti, am încredere în tot ce poartă însemnul “Fabricat în România”, însă produsul, de fapt produsele, despre care vreau să vă povestesc m-au dat pe spate. De vreo patru luni, cam de când au fost lansate, le folosesc constant şi mă declar cucerită definitiv. Despre ce produse e vorba?

gerovital mac

Da, sunt trei produse Farmec, din linia Gerovital Plant ce are ca bază uleiul organic din flori de mac, ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate, prevenind iritarea, apariția ridurilor și îmbătrânirea prematură a pielii.

Produse Gerovital Plant pe care le folosesc

Eu folosesc apa micelară hidratantă, crema microdermabraziune şi crema fermitate contur ochi, buze, dar în gamă se mai găsesc lapte demachiant hidratant, loțiune tonică antioxidantă, cremă hidratantă, cremă antirid revitalizantă SPF10, cremă nutritivă multivitamine).

De asemenea, există şi produse pentru îngrijirea corpului (cremă restructurantă antivergeturi, cremă termică anticelulitică) și a părului (șampon hidratant, balsam hidratant). Acestea sunt destinate persoanelor cu vârsta de peste 25 de ani și se bazează pe principii active naturale ce asigură o bună toleranță și compatibilitate cu pielea.

Preferata mea este Crema microdermoabraziune, pe care o folosesc o dată pe săptămână şi ale cărei rezultate se observă imediat. Conţine cristale de corindon, o piatră cu o duritate comparabilă cu a diamantului. Este, din punctul meu de vedere, unul dintre cele mai bune produse dermoabrazive. Nu este indicată, însă, în cazul tenurilor acneice, cuperozice sau iritate. Aplic o cantitate mică, o întind pe toată faţa şi masez, cu mişcări delicate, până când rămân doar cristalele. La final, se îndepărtează cu apă călduţă.

După ce folosesc acestă cremă, îmi place să aplic Apa micelară hidratantă, care are un plus de la mine pentru recipientul cu pompiţă. Crema pentru ochi şi buze nu conţine conservanţi, dar are, în schimb, o mulţime de ingrediente benefice pentru îngrijirea pielii delicate din aceste două zone.

Sfatul meu

Sincer, aceste trei produse mi se par unele dintre cele mai bune şi mai eficiente din tot ce am folosit eu, vreodată şi vi le recomand din suflet. Nu ştiu preţul exact, însă pot să să spun că nu sunt deloc scumpe, le găsiţi mai peste tot şi abia aştept să-mi spuneţi cum vi s-au părut.

Să aveţi o duminică perfectă! Fiţi frumoase şi iubite!

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasă un comentariu