GIVEAWAY! Reînnoiește-ți garderoba! Dau DOUĂ vouchere de câte 350 lei în
magazinele La Femme. Vezi pe vlog toate detaliile!

J Beverly Hills: un soi de men in black, varianta şampon

Sigur aţi văzut Men in Black şi cum apără ei Terra de alieni, bla bla, you know the story, toată lumea o ştie. Ei, dincolo de ambalajul negru, eu fix la asta m-am gândit, după ce au aterizat la mine în baie treburile astea două de la J Beverly Hills.

Da, sunt o ciudată, recunosc, dar nici nu vă puteţi imagina ce comparaţii se nasc în mintea mea, când vine vorba de produse de beauty şi de îngrijire. Psihanalizăm cu altă ocazie, acum vorbim despre şampoane, chestii de fete, din astea.

Nu ştiu ce părere aveţi voi, dar eu cred că, pe lângă tot felul de tratamente, serumuri şi alte produse menite să ne ajute să avem un păr cât mai sănătos, un şampon şi un balsam sau o mască pentru păr ar trebui să fie primele care să facă asta.

În ultimele săptămâni, am folosit şamponul şi balsamul J Beverly Hills Platinum Renewing Hair Regime şi vreau să vă spun câteva vorbe despre ele.

J-beverly-hills-platinum-renewing-hair-regime

Şamponul e unul reparator, ce conţine vitamina B3, extract de ceai verde, castravete şi aloe. Formula e anti-seboreică, nu conţine parabeni, protejează culoarea şi chiar acţionează ca un tratament. Senzaţia, chiar după prima şamponare, e aceea de păr mătăsos, reparat (la mine, vârfurile sunt mai mereu uscate).

Masca vine în completarea procesului de reparare început de şampon şi conţine, la rândul său, extracte naturale de aloe vera, castravete, arbore de ceai şi floare de lămâi. Serios, dacă aveţi părul vopsit, vărfuri care nu arată chiar de revistă şi vreţi o soluţie rapidă pentru ca părul să arate perfect, masca de la J Beverly Hills mi se pare una dintre cele mai bune încercate de mine ever. De încercat, le puteţi încerca în salonul 1 Concept, de pe Ştirbei Voda 53-33 şi nu sunt 100% sigura, dar cred că de acolo le puteţi şi cumpăra.

Într-o cu totul altă ordine de idei, vara asta care e pe cale să se termine a fost una dintre cele mai haotice, n-am înţeles mare lucru din ea şi a trecut cam repede. Dar promit să povestesc despre asta într-o altă postare.

Kisses and hugs, fiţi frumoşi !

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasă un comentariu