Idei de ținute de ieşit la întâlniri, de la Giorgal

Am primit pe mail câteva imagini din colecția Giorgal propusă pentru vara aceasta, aşa că le împărtăşesc cu voi, pentru că mi-au plăcut. Sunt piese cu aer romantic, perfecte pentru întâlniri de vară, cu accente retro și minimalism elegant. Nuanțele sau imprimeurile discrete, cu ajutorul croielilor, avantajează orice siluetă.

Fusta tip cloș este versatilă şi poate fi purtată într-un cadru elegant, la o cină romantică, dar și la o întâlnire în timpul zilei, la prânz. Fusta cloș este o piesa de rezistență a liniei de ținute de întâlnire de la Giorgal și este realizată din materiale prețioase precum satin sau paiete, sau materiale ușoare precum mătase sau voal.

Cu nuanțe de rose pastel, bleumarin sau printuri florale, fusta cloș asigură ținutei un aer elegant, misterios și distins. Alături de fustele cloş, Giorgal propune topuri în culori pastelate, care dezvăluie discret pielea, exact cât să asigure un aer îndrăzneț și sexy ținutei, fără însă să epateze.

Rochia tip cămașă este o piesă care dă un aer inocent, relaxat, dar și mister siluetei, dar totodată denotă senzualitate și rafinament. La o primă întâlnire, o rochie–cămașă spune despre o femeie că este chic și încrezătoare, fără efort. În colecție, o găsiți în nuanțe temperate de roz, crem, bleu și imprimeuri fine, floricele, dungi discrete, sau jucăuse, precum carourile albastru închis. Acestea aduc un aer inocent, dar scot în evidență feminitatea.

Rochiile mini cu linii extravagante. Sunt ideale pentru întâlnirile femeilor care își doresc o apariție remarcabilă. Păstrând liniile minimaliste în partea de jos, rochiile mini aduc decupaje în zona top-ului, pentru a marca talia și pentru a pune în valoare o zonă considerată extrem de sexy și feminină, umerii.

Iată şi câteva propuneri vizuale de la Giorgal, un brand despre care am mai scris aici. Dacă ați uitat, vă reamintesc că e un brand românesc discret, dar care mizează pe eleganță şi pe o atitudine naturală.

Giorgal_Date1

Giorgal_date2

Giorgal_date3

Giorgal_date4

Giorgal_date5

Giorgal_date6

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.