GennaDent: de ce să foloseşti alternative naturale pentru pasta de dinți?

Mărturisesc că nu ştiam despre GennaDent până când am primit spre testare două paste de dinți: GennaDent Argentum şi GennaDent Junior, ambele de la Vivanatura.

Aşa am aflat că Vivanatura a dezvoltat o întreagă gamă de paste de dinți naturale. Un ingredient cheie al gamei GennaDent este argila bioactivă. Compoziția ei este asemănătoare cu aceea a corpului omenesc: conține numeroase minerale, printre care calciu, potasiu, siliciu, fier.  În plus, argila bioactivă  absoarbe toxinele și echilibrează Ph-ul de la nivelul cavității bucale, este cicatrizantă, regenerează gingiile, remineralizează dinții şi ajută la prevenirea cariilor.

GennaDent Argentum – pasta de dinți cu argilă şi argint

Are la bază un amestec de argilă bioactivă şi extracte naturale din 23 de plante (printre care aloe vera, rozmarin, cimbrișor, fenicul, cuișoare, scorțișoară, salvie, coada-șoricelului, roiniță, busuioc), metale coloidale (argint și cupru) și propolis.

Este un produs recomandat ca adjuvant în paradontoze, gingivite și sângerări gingivale. Pentru aceasta, în paralel cu obișnuitul periaj al dinților, poate fi folosită ca pansament gingival: plasăm pasta de dinți pe gingie şi menținem aproximativ trei minute, după care se clăteşte.

GennaDent Junior – pasta de dinți cu argilă şi portocale

E recomandată în special în perioada în care copiii învață să se spele pe dinți, iar printre componentele sale de bază se numără argila bioactivă, aloe vera, propolisul și extractele naturale din plante – muşețel, coada-şoricelului, salvie, lemn-dulce, sunătoare, pătlagină. Argila bioactivă echilibrează Ph-ul de la nivelul cavității bucale, e cicatrizantă, protejează gingiile, mineralizează dinții şi ajută la prevenirea cariilor.

Acționează blând asupra dinților și gingiilor celor mici și oferă o bună protecție împotriva dezvoltării plăcii bacteriene, iar datorită compoziției 100% naturale din care este realizată, GennaDent Junior nu prezintă risc în cazul ingerării accidentale în mici cantități.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.