Cinci propuneri Nivea pentru o cremă de mâini bună

Cinci propuneri Nivea pentru o cremă de mâini bună

Sunt fooooarte entuziasmată, cred că de multă vreme nu am mai fost aşa atunci când s-a lansat un produs cosmetic sau de îngrijire. Dacă sunteți ca şi mine, adică mereu adulmecând după o cremă de mâini bună, aflați că ultima lună de toamnă vine cu o surpriză frumoasă: crema de mâini Nivea are acum cinci variante, cu ambalaje şi formule noi, care au fost create pentru nevoile de hidratare, reparare, calmare, protecție și prevenire a primelor semne ale îmbătrânirii.

Cum spuneam, gama conține cinci creme cu formule inovatoare, ce oferă pielii o senzație instantă de hidratare care durează 24h. Fiecare produs are o textură lejeră ce se absoarbe rapid în piele acționând în profunzime.

Vă las cu o scurtă descriere şi cu imagini pentru acestea şi aş adăuga că fiecare dintre ele are un preț maxim recomandat de 10 lei.

NIVEA Intensive Care

Noutatea gamei este crema de mâini NIVEA Intensive Care cu ulei de migdale și parfumul inconfundabil NIVEA ce oferă îngrijire intensivă și hidratare timp de 24h.

NIVEA Express Care

Crema de mâini NIVEA Express Care hidratează și îngrijește delicat, fără să lase o senzație lipicioasă sau uleioasă. Are o formulă ușoară cu minerale marine, iar sistemul de hidratare Hydra IQ se absoarbe ușor astfel încât pielea devine instant mai catifelată.

NIVEA Smooth Care

Crema de mâini NIVEA Smooth Care are o textura bogată cu unt de shea ce întărește bariera naturală de protecție a pielii și îngrijește cuticulele, oferind o senzație catifelată. Pentru mâini protejate cu o piele irezistibil de fină pentru 24h.

NIVEA AntiAge Care

Crema de mâini îmbogățită cu coenzima Q10 proprie pielii previne apariția primelor semne ale îmbătrânirii pielii. Astfel, mâinile rămân frumoase și hidratate întreaga zi.

NIVEA Repair Care

Crema de mâini NIVEA Repair Care protejează și calmează imediat pielea uscată și crăpată a mâinilor, oferind o hidratare de durată. Datorită provitaminei B, aceasta calmează și repară imediat pielea uscată și hidratează pentru 24h.

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.