Secretele Frumuseții Tale

Sharing is caring, aşadar la provocarea de a împărtăşi câteva dintre secretele mele pentru îngrijirea părului şi a pielii răspund “Prezent!”. E vorba despre o inițiativă foarte frumoasă, interesantă şi utilă, pe numele ei My Secrets of Beauty sau Secretele Frumuseții Tale.

Pornind de la ideea că  unele secrete sunt pentru a fi împărtăşite, pe  My Secrets of Beauty putem face schimb de sfaturi pentru a fi mai frumoase şi mereu aranjate, mai încrezătoare, mai sigure de noi înşine şi mai vesele. Putem descoperi secretele specialiştilor în materie de îngrijire a pielii, a părului, de colorare a părului şi hairstyling, dar putem să împărtăşim din trucurile tale, în secțiunea Secretele Tale.

În plus, dacă încarci secretele frumuseții tale și le împărtășești cu prieteni tăi, poți fi câştigătoare. Primele cinci cele mai votate secrete pe site, de-a lungul desfășurării campaniei (adică de la 1 până la 31 octombrie) vor câștiga automat un premiu.

Micile mele “secrete” de beauty

Printre trucurile descoperite de-a lungul timpului, câteva m-au convins să le integrez în ritualul meu de înfrumusețare; ba chiar pe unele în rutina zilnică.

E drept că nu-mi vopsesc părul, însă am mare grijă de acesta şi, o dată la câteva zile (cel puțin o dată la două săptămâni), aplic o mască din ulei de cocos şi ulei de măsline. Nu sar niciodată peste aplicarea unei măşti sau a unui balsam de păr, indiferent cât de mare e criza de timp în care mă aflu.

De două ori pe săptămână, aplic un scrub pentru a îndepărta celulele moarte de pe ten, iar apoi o mască, timp în care mă relaxez citind o carte sau ascultând muzică. Nu-mi lipseşte din rutina zilnică hidratarea tenului, dimineața şi seara; La începutul zilei, folosesc un produs de hidratare cu textură mai uşoară, ce intră mai repede în piele şi reprezintă o bază bună de machiaj, iar seara utilizez un produs ceva mai gras, o cremă mai hidratantă, de fiecare dată după ce demachiez bine tenul şi aplic o loțiune tonică. Nu uit nici de gomajul pentru ten şi încerc să nu uit nici de doza zilnică de hidratare a corpului.

Ştiu că nu sunt “secrete” propiru-zise, ci lucruri de bun simț pentru orice femeie, însă pe mine m-au ajutat, de-a lungul vremii şi sper să vă fie şi vouă de folos.

Adevăratele secrete de frumusețe

Poate că la adevăratele secrete aş spune că o femeie e cu adevărat frumoasă atunci când face bine în mod necondiționat, atunci când ține capul drept şi fruntea sus, deşi îi e al naibii de greu, poate cel mai greu. Suntem cele mai frumoase atunci când avem încredere în noi şi când ne străduim să gândim pozitiv; atunci când vedem soarele, chiar şi prin cea mai densă perdea de nori, când umplem aerul cu râsetele noastre, când suntem sincere şi când avem o vorbă bună pentru cei din jurul nostru.

Suntem frumoase când ne păstrăm principiile şi când recunoaştem că am greşit sau, dimpotrivă, când ştim să ținem dârze de dreptate; când spunem “Mulțumesc” atunci când ni se deschide uşa sau ni se oferă mâna la coborârea dintr-o maşină. Suntem frumoase când ne aplicăm cel mai frumos machiaj, dar şi atunci când cel mai frumos machiaj e un zâmbet larg, într-o dimineață ploioasă.

Să aveți o zi liniştită, dragilor!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.