De ce a devenit un obicei să fiu prezentă, an de an, la Gala Wella

De ce a devenit un obicei să fiu prezentă, an de an, la Gala Wella

Să tot fie vreo trei ani de când nu ratez nici o gală Wella. Și asta pentru că, dincolo de plăcerea de a-i urmări în competiție pe profesioniștii din această industrie, gala Wella este și locul unde se dictează trendurile. În plus, spectacolul e, de fiecare dată, emoționant și grandios. 

Astfel că, și anul acesta, într-o frumoasă seară de trei octombrie, deși răcită cobză, am fost prezentă acolo. Iar scena Sălii Polivalente a strălucit la propriu în cadrul Galei Wella 2018, printr-un show de excepție, care a punctat aniversarea de 25 de ani a brandului Wella Professionals în România. 

gala wella  Stiliștii Wella Professionals s-au întrecut în creativitate mai mult decît oricând. Evenimentul Wella Professionals a avut următoarele puncte de atracție: parada concurenților de la Concursurile Națioanale de Coafură, Stage is Yours, Collections by Wella România Teams, show-ul e coafură susținut de Alexis Ferrer, Wella Global Top Artist și premierea concurenților de la concursurile de coafură.

gala wella

Au urcat pe scenă 50 de finaliști ai concursurilor de coafură, tunsoare și culoare, pentru ca mai târziu să cunoaștem câștigatorii celor patru secțiuni de concurs National Trend Vision Awards și am trăit finală națională a competiției live. 

gala wella

Concursul a premiat cei mai talentați coafori din România și a desemnat reprezentanții României la Evenimentul international Wella Professionals de la Lisabona din noiembrie 2018. Aceștia sunt Lucian Ilie de la Artist Salon din București și Roxana Elena Rotaru din Iași de la salonul L’ArteDonna Carina

Câștigătorii celor 4 secțiuni ale concursurilor de coafură au fost:

  • Maria Alexandra Bota – AVANGARDA saloane partenere, salon Headline Studio & Academy, Cluj Napoca
  • Roxana Mihaela Jar – AVANGARDA saloane echipa Wella, salon Artist Salon & Academy, București
  • Adrian Rosu – CUT & COLOR MEN saloane partenere, salon L’Arte Donna Carina, Iași
  • Bogdan Stefan Monoranu – CUT & COLOR MEN saloane echipa Wella, Z Salon, Sibiu
  • Ioana Blaga – COLOR & STYLING saloane echipa Wella, salon Vision Corner, Tg Mureș
  • Vicentiu Ioan Moisiu – COLOR & CUT saloane partenere, salon Maison Charmante, Sibiu
Lucian Ilie – castigator NTVA
Roxana Elena Rotaru castigator NTVA
Roxana Elena Rotaru câștigator NTVA

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.