The Body Shop Vanilla Pumpkin sau de ce e toamna mea altfel decât a altora

The Body Shop Vanilla Pumpkin sau de ce e toamna mea altfel decât a altora

De ce numai primăvara ar trebui să fie un anotimp al renașterii? Uite, eu nu sunt de acord deloc cu asta. Dacă mă întrebați pe mine, toamna mi se pare cu adevărat un anotimp în care să îți dai restart; unul în care să îți pui ordine în minte și în suflet, în care să faci curățenie, temeinic, să arunci tot ce nu mai e bun, frumos, inspirațional, să dăruiești ce îți prisosește și în care să așezi frumos, pe rafturi, tot ce vrei să îți aducă bucurie în toamna și iarna ce vor să vină.

Mai presus de orice, pentru mine toamna e despre arome. Despre castane coapte, despre dovleac la tavă, presărat cu vanilie și cu un praf de sare, despre mirosul frunzelor în cele mai frumoase nuanțe aurii și arămii, foșnind sub forfota pașilor urbani. Toamna e și despre mai multă întoarcere la sine, e despre cărți cu pagini îngălbenite, despre plimbări în ploaie, despre frecții cu spirt și șosete cu oțet în picioare, despre oameni atât de dragi, plecați atât de departe; despre momente de relaxare, cu un ceai fierbinte alături și cu parfumuri dulci.

Una dintre aromele toamnei, prezentă de câțiva ani în viața mea, alături de cele de mai sus, e cea de vanilie și dovleac. Mai exact, Vanilla Pumpkin de la The Body Shop. E, mai degrabă, un trio infuzat cu aromă vanilie dulce, culeasă manual din Madagascar, de semințe de dovleac coapte și de note calde de boabe de tonka, alune și sirop de arțar.

the-body-shop-vanilla-pumpkin-fall-for-pumpkin (1)

Anul acesta, gama a fost modernizată cu un ambalaj în ediție limitată, inspirat din bogatele culori ale toamnei, care aduce tribut artei și machiajului tradiționale sărbătorii Dia de los Muertos. Gama The Body Shop Vanilla Pumpkin conține trei produse: Body Butter (200 ml, 65 lei), Shower gel (250 ml, 36 lei) și Hand Cream (30 ml, 26 lei).

Alături de o carte bună și de o cană cu ceai sau ciocolată fierbinte, ori poate de un merlot sau de un chardonnay, Vanilla Pumpkin de la The Body Shop e, categoric, aroma ce merită un loc lângă voi în sezonul rece.

The Body Shop Vanilla Pumpkin se găsește deja în magazine și banuiesc că va fi prezentă pe rafturi mai tot sezonul rece, însă eu vă sfătuiesc să vă grăbiți și să vă faceți stoc. 

Gânduri bune și o toamnă minunată!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.