Noutățile Humanic și lista mea "scurtă"

Noutățile Humanic și lista mea “scurtă”

Tocmai m-am întors de la evenimentul de lansare a noii colecții Humanic. Foarte cool, foarte multă lume la cafeneaua de la Hilton Athenee Palace. Soare cât cuprinde, cafea bună și pantofi. Mulți pantofi. Frumoși rău. Răsfoind catalogul, mi-am dat seama că, la fiecare pagină, mai vreau câte ceva.

Așa că m-am gândit să le strâng aici, să vi le arăt și vouă și să am și acces facil la ele, atunci când intru în primul magazin Humanic, care-mi iese în cale :)

 

 

 

Noutățile sunt infinit mai multe, aceasta este doar o selecție pe care am făcut-o așa, din prima. Sinceră să fie, visez la un refresh total al garderobei, iar acesta este un alt motiv pentru care am început să fac liste. În primul rând, mă ajută să am la îndemână, la doar un click distanță, lucurrile care-mi plac. În al doilea rând, nu știu cum sunteți voi, dar eu îmi organizez ținutele mai bine, dacă vizualizez în fotografii lucrurile cu pricina.

Prin refresh al garderobei mă refer la a elimina tot ceea ce nu port, ce nu-mi vine, ce e în plus doar pentru că “s-ar putea să port asta cândva”, și la a adăuga anumite piese care mi se potrivesc cu adevărat și care mă fac să mă simt nu bine, ci excelent atunci când le port.

Dar despre asta într-un alt text aici, pe blog. Voi ați ochit ceva perechi de încălțăminte pentru toamnă/iarnă? 

Copyright foto: 

Foto produse: © HUMANIC | Foto feat. :  Credit foto: HUMANIC | Fotograf: Sergi Pons | Stilist: Lynn Schmidt

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.