Gala WELLA, evenimentul pe care l-am așteptat un an

E unul dintre evenimentele pe care le aștept de când se termină. Unul dintre acele evenimente la care totul e grandios, spectaculos, frumos, dar într-un mod natural.

Este vorba despre Gala WELLA, iar cea din acest an a sărbătorit 135 de ani de excelentă în hairstyling. Pe scena de la Sala Palatului s-au adunat cei mai talentați hairstiliști, care au prezentat cele mai noi tendințe din domeniu. Echipa de hairstiliști Wella România și echipa SASSOON Academy Londra, reprezentată de Mark Hayes, Edward Darley, Alex Pineda și Emma Loen, au fost geniile din spatele show-ului.

Iar dacă vă întrebați care sunt trendurile în acest sezon, echipa WELLA le-a prezentat și trebuie să știți că accentul e pe lumină și pe efectele pe care aceasta le creează în păr. Texturile sunt ușoare, cu forme aparent accentuate. Trendul The Journey of Enlightenment este individualizat, puternic și are o componență exploratoare.

Trend-Vision-AW_Wella-Uncharted-Territories-(3)
În tendințele pentru toamnă-iarnă 2015, Uncharted Territories se regăsesc foarte puternic elemente din natură, ce aduc un aer sălbatic și puternic coafurilor. Nuanțele marmorate și tonurile pământii sunt cele care vor domină colorarea părului.

Gala-Wella-2015-(1)
SASSOON Academy a prezentat colecția The Group, inspirată din romanele lui J.D. Salinger. Culorile sunt din spectrul de blond cenușiu, sărutat de soare. Tăieturile sunt curate, elegante, simple, perfecte. Membrii echipei SASSOON au susținut un seminar tehnic în cursul zilei, iar seară au emoționat audiența într-un show unic, puternic personalizat.

Tot în cadrul spectacolului, au fost premiați cei mai talentați hairstiliști din România, care s-au calificat în finalele concursului național Trend Vision Award. Câștigătorul Premiului I la secțiunea Trend Vision Consacrați este Radu Constantin Dică de la Z Salon din Sibiu. Acesta va reprezenta România la concursul internațional de hairstyling ITVA Berlin din noiembrie 2015.

E clar că eu de-abia aștept ediția de anul viitor. Cât despre trenduri, am văzut câteva care mă ispitesc bine de tot :D Și dacă vreți să vedeți o istorie frumoasă a unui brand frumos, într-un scurt film foarte, foarte frumos, iat-o. O să vă placă mult, sunt sigură:

Kisses, dragilor, să aveți un weekend perfect!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.