Noutăți fresh: elmiplant SKINNERGY. Și o surpriză pentru voi!

Dragile mele, vă pregătesc o surpriză faină de tot, sunt foarte entuziasmată și îmi vine să zic tot încă de pe-acum. Dar, vorba clasicului, puțintică răbdare, căci, nu-i așa, good things come to those who wait.

Cred că e clar pentru toată lumea că femeile, indiferent cât de interesate sunt de îngrijire, vor să rămână tinere. Știți voi, dacă am avea un peștișor de aur, asta ar fi, cu siguranță, una dintre dorințe. Dar, serios, cine are nevoie de peștișori de aur, când avem atâtea soluții la îndemână?

Și mai e o treabă: nu știu voi cum sunteți, dar eu vara revoluționez îngrijirea :)) Mdah, mă îngrijesc și-n restul anului, dar cum vine căldurica, mă apucă așa o nebunie și fac și aia, să aplic și aia, trebuie să am nu doar tenul frumos, ci și pielea corpului, căci în pulover aș arăta cel puțin dubios la 30 grade Celsius :))

Pe principiul dacă nu acum, atunci când, vara mi se pare perioada ideală pentru a începe ritualul corect de îngrijire a tenului şi pielii corpului.

elmiplant Skinnergy!

Și cum mă plimbam eu, cumințică, prin magazine, am văzut că elmiplant are noutăți la capitolul îngrijirea pielii tinere. Mai exact, elmiplant SKINNERGY, cea mai nouă, veselă şi colorată lansare elmiplant. Este o gamă care conține atât produse pentru îngrijirea tenului, cât și pentru îngrijirea corpului, care aduce laolaltă puterea superfructelor cu ingrediente hrănitoare avansate. Deja am un preferat din gama pentru corp. Este vorba despre elmiplant SKINNERGY So alive!, crema de corp pentru piele normală/ uscată este îmbogățită cu extract 100% natural de superfructe de goji.

Gama SKINNERGY pentru îngrijirea tenului propune trei creme hidratante pentru ten normal/mixt, uscat sau gras: refresh it!, go moist! şi break free!. Acestea conțin extracte de superfructe 100% naturale, sunt îmbogățite cu Moisture Plus – o combinație unică de agenți de hidratare şi bio-polimeri naturali şi cu SPF 15, care protejează tenul împotriva radiațiilor nocive de tip UVA/ UVB. Moisture Plus acționează ca un film protector pentru piele şi ca rezervor de agenți de hidratare la nivelul epidermei, asigurând hidratare pentru 24 de ore.

elmiplant-20+-Skinnergy-FAMILY-WOW

 • elmiplant SKINNERGY Refresh it! e o cremă-gel pentru tenul normal sau mixt, îmbogățită cu extract de goji 100% natural. Are o textură uşoară ce se absoarbe rapid, în timp ce revigorează tenul, precum o explozie de energie. Superfructele de goji, supranumite şi „fructele fericirii”, ajută la creşterea energiei, vitalității şi rezistenței pielii, precum şi la protejarea tenului împotriva îmbătrânirii premature, datorită proprietăților antioxidante.
 • elmiplant SKINNERGY Go moist! e crema pentru ten uscat cu extract de lychee, nutritivă, având o textură bogată, dar non-grasă, şi oferind tenului hidratarea necesară, fără a-l încărca. Extractul de lychee 100% natural este bogat în antioxidanți şi minerale şi este un excelent agent hidratant şi nutritiv.
 • elmiplant SKINNERGY Break free! e pentru un ten gras. Cu extract de guava, Break free! are textură de cremă-gel şi oferă tenului un aspect proaspăt şi matifiat. Guava este o importantă sursă de nutrienți şi substanțe protectoare care ajută la hidratarea, catifelarea şi energizarea tenului. Este îmbogățită cu SEPIMAT™ P ce elimină excesul de sebum şi ajută la diminuarea aspectului lucios inestetic al pielii.

Să mai adaug că fiecare dintre ele costă doar 15,04 lei fiecare?

Gama SKINNERGY pentru îngrijirea pielii corpului propune trei creme hidratante ce activează simțurile, datorită miresmelor fresh-fructate şi revitalizează pielea mulțumită proprietăților superfructelor, ale căror extracte naturale se regăsesc în fiecare produs.

elmiplant-Skinnergy-Lotion-FAMILY

Cele trei creme au o absorbție rapidă şi sunt special concepute pentru a asocia ritualul de îngrijire cu o anumită stare de bine, după cum le spune şi numele: So alive!, So pampered! şi So bright!. Printre atuurile cremelor de corp se numără Nutri Moist 48h care combină puritatea extractelor naturale cu puterea ştiinței şi ajută la o hidratare şi îngrijire îndelungate.

 • elmiplant SKINNERGY So alive!, crema de corp pentru piele normală/ uscată este îmbogățită cu extract 100% natural de superfructe de goji, iar datorită proprietăților energizante şi revitalizante, noul produs ajută la protejarea pielii şi menținerea unei hidratări optime. Extractele benefice hrănesc în profunzime pielea şi luptă împotriva radicalilor liberi. În urma utilizării, pielea capătă un aspect radiant şi se va simți So alive!
 • elmiplant SKINNERGY So pampered! pentru pielea uscată conține extract de lychee 100% natural, hrăneşte şi hidratează pielea în profunzime şi o învăluie într-un parfum delicat. Pielea rămâne elastică, suplă şi îşi păstrează aspectul sănătos. În plus, crema cu super lychee te va face să te simți So pampered!
 • elmiplant SKINNERGY So bright! pentru piele ternă conține extract de guava 100% natural, o sursă excelentă de substanțe nutritive care ajută la hidratarea, catifelarea şi energizarea pielii, conferindu-i un aspect sănătos şi radiant. Pielea va deveni So bright!

Fiecare dintre acestea costă 11,07 lei.

În plus, toate produsele elmiplant SKINNERGY sunt testate dermatologic şi NU conțin parabeni, parafine sau coloranți.

Șiiiiiii, cum vă spuneam la început, vă pregătesc o surpriză frumoasă. Din păcate, va trebui ca și eu și voi să mai așteptăm puțintel, dar fiți cu ochii pe mine și sigur o să vă placă. Până atunci, aveți grijă de voi, îngrijiți-vă, răsfățați-vă și bucurați-vă de vară.

Revin cu detalii curând. Kisses and hugs!

19 comentarii

 1. Cremele pentru corp ma tenteaza cel mai tare!

 2. Eu am break free si imi place enorm, e un produs foarte, foarte bun.

 3. Eu am pielea uscata si mi-am luat So pampered, dupa ce am citit. E wow! Multumesc mult pentru sugestie.

 4. Aaaah, le-am vazut in magazine, dar eram pe fuga. O sa le analizez next time. Arata bine si amabalajele, sunt foarte de vara, asa. Kisses!

 5. Chiar vreau sa incerc Break free, imi plac, in general, produsele Elmiplant si mereu incerc ceva de la ei. Nu stiam ca au lansat produse noi, they look yummy :D

 6. Wow, ce bine arata! Si mi se par super ieftine.

 7. Si eu sunt curioasa de surpriza, ne pregatesti tu ceva dragut :P

 8. M-ai pus pe jar, Antonia! <3

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.