Eu cum îmi prind părul?

Eu cum îmi prind părul?

Vara, căldura ne cam face să ne prindem părul, însă de ce să o facem comun, lipsit de imaginație? Dacă sunteți ca mine și aveți două mâini stângi, să știți că există speranță :)

Nivea ne vine în ajutor și ne provoacă să realizăm singure coafurile dorite, folosind cele mai potrivite produse de îngrijire a părului.

nivea-hair-lookbook

Cocul în zig-zag și împletit, buclele lejere, tunsorile pixie cut, împletiturile şi coafurile moderne boho–chic sunt vedetele preferate ale sezonului cald în materie de hairstyling. Ne întâmpină nevoia de a fi în tendințe cu noi recomandări de coafuri şi game de îngrijire şi styling potrivite fiecărui tip de păr.

Chic este cuvântul ce descrie cel mai bine coafurile tendințelor din acest an. Pentru a obține titlul de trend-setter în materie de hairstyling, împletiturile trebuie să rămână un must-have al verii. De asemenea, buclele lejere în stil boho-chic sau tunsorile pixie cut sunt perfecte pentru fetele care doresc să îşi lase părul desfăcut. În realizarea coafurilor, aveți grijă să folosiți produse de styling potrivite pentru tipul de păr şi, după uscare, nu uitați să aplicați spary-uri de protecție a părului împotriva factorilor externi.
— Sally Brooks, Hair Stylist internațional NIVEA

Sally Brooks, stilistul internațional NIVEA din 2008, este câştigătoare a premiului London Hairdresser of the Year şi membră a British Hairdressing Society’s Hall of Fame. Ea a realizat hair styling-uri pentru designeri internaționali precum Alexander McQueen şi colaborează constant cu reviste de modă de top precum ELLE, Vogue sau Cosmopolitan.

Dacă ești ca mine, no worries: și tu poți învăța să realizezi singură coafura dorită pentru o zi la birou, o seară de shopping cu fetele sau un eveniment glam cu ajutorul gamelor de produse de îngrijire a părului şi styling de la NIVEA.

Nivea Diamond Gloss oferă părului uscat şi tern strălucire, Gama NIVEA Volume Sensation oferă volum dublu şi strălucire părului subțire fără a-l încărca, iar gama NIVEA Mega Strong oferă oricărui tip de păr fixare puternică şi de lungă durată fără a-l încărca.

Aici găsești o mulțime de modele, sfaturi și inspirație cât cuprinde.

1 comentariu

  1. Interesant articol!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.