Când mâinile-ți sângerează și pielea ustură

Pentru mine, iarna ar putea fi frumoasă dacă nu ar fi urâtă. Anul ăsta, mai mult ca oricând, am încercat să cad la pace cu anotimul alb și, în mare măsură, am reușit. E drept, nici nu ne-am înzăpezit cine știe cât daaar, și mai important, nu a prea bătut vântul. Căci am ajuns la concluzia că există ceva mai rău decât iarna: o iarnă cu vânt… Și nu-mi displace mie iarna chiar așa, fără motiv. De acum, cred că mă știți: trebuie să mă calci bine pe bătături ca să mă ai inamică. Așa și cu sezonul rece.

Ani la rândul, am suferit crunt din pricina problemelor cu pielea uscată. Cel mai grav era cu mâinile și cu picioarele, iar pe mâini ajungeam chiar la sânge, cu crăpături sinistre, care nu se dădeau duse decât cu leacul numit “primăvară”…

Și în nenumăratele mele lamentări, am mai aflat ceva: suntem foarte multe cu acestă problemă; iar dacă vă gândiți că de la frig intrați repede la căldurică, ei bine, trebuie să știți că e combinația care duce la deshidratarea pielii și astfel, în lipsa îngrijirii speciale, pielea poate deveni aspră și crăpată, conducând ulterior la iritații severe și prurit.

Ce să mai tura-vura: pielea uscată are nevoie de o atenție specială în zilele friguroase, iar noi avem nevoie de produse ce conțin ingrediente specifice, menite să lupte împotriva uscării și deteriorării pielii, cu precădere în anotimpul rece. Cam în acea vreme, descopeream ureea și beneficiile sale pentru pielea cu probleme, precum a mea. Și, credeți-mă, chiar salvează și vindecă acolo unde nu multe o fac.

Și cum pe mine m-au salvat multe dintre produsele lor, trebuie să vă spune despre Eucerin, de la care veți găsi un kit complet pentru pielea uscată. Produsele Eucerin conțin Uree, Ceramide 3 sau Glucoglycerol, ingrediente esențiale ce oferă pielii un strat protector, astfel reușind să combată pe termen lung simptomele pielii uscate, contribuind major la refacerea și hidratarea acesteia.

Kit-ul complet de la Eucerin pentru refacerea în profunzime a pielii uscate și deshidratate este compus din:

colaj-eucerin
Loțiune de corp Eucerin Complete Repair conține 10% uree, ingredient ce se găseste în mod natural în piele și care joacă un rol esențial în menținerea hidratării și supleții acesteia, combină elemente precum Ceramide 3 și Glucoglycerol, care luptă împotriva factorilor ce determină uscarea pielii. Preț în farmacii: 90 lei (400 ml)

Cremă de mâini Eucerin 5% Uree, cu o formulă de hidratare intensivă pentru pielea uscată a mâinilor ce prezintă, în general, o tendință pronunțată de iritare, roșeață sau mâncărime comparativ cu restul corpului. Crema de mâini Eucerin, ce conține 5% Uree și Lactat, calmează rapid pielea uscată și iritată a mâinilor, oferindu-i hidratare intensivă rapidă, de lungă durată. Preț în farmacii: 39 lei (75 ml)

Șampon Eucerin DermoCapillaire cu Uree este special creat pentru scalpul uscat ce prezintă iritații. Şamponul DermoCapillaire cu Uree de la Eucerin oferă pielii capului hidratarea intensivă de care are nevoie. Datorită concentrației bogate de Uree și Lactat, ingrediente ce se regăsesc în mod natural în pielea sănătoasă, produsul calmează scalpul, reduce iritațiile, oferind părului strălucire și suplețe. Preț în farmacii: 51 lei (250 ml)

Eu am mai avut Eucerin, sunt printre produsele mele preferate, m-au ajutat mult, inclusiv în perioada mea de ten cu probleme serioase și cu sensibilitate mare, așa că, dacă sunteți în căutarea unor produse bune, care chiar să vă ajute în problema cu pielea uscată, acestea sunt niște alegeri foarte bune.

Și să vină primăvara cât mai curând! Vă pup și mulțumesc că mă citiți! Și o vineri perfectă, dacă mă citiți de dimineață!

Skin is dry also on © Shutterstock.

4 comentarii

  1. Si mie imi sangereaza mainile de la vremea asta! Am incercat si Neutrogena, degeaba!

  2. si eu sunt fana a produselor Eucerin..pe timpul sarcinii am folosit un ulei antivergeturi de la ei,iar de cativa ani , balsamul lor de buze e singurul care-mi hidrateaza bine buzele…am si creme de fata de la ei…Dintre aceste 3 produse as vrea sa tetez samponul :-)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.