Tu ce ai face la 96 ani?

Puțini sunt cei care ajung la 96 ani. Trist, dar asta e. Iar dintre cei care ajung prea puțini își mai trăiesc viața cu poftă, fără chinuri.

Să ai 96 ani și să predai încă yoga, meseria ta din ultimii 50 ani, și să îi inspiri pe cei care vin la orele tale să fie mai sănătoși, mi se pare cel mai bun exemplu de om-exemplu. Dacă nu mă credeți, vă las cu un clip și vă aștept comentariile. Mie mi se pare că omul ăsta ar tebui clonat. Nu doar pentru longevitate, ci pentru pasiune, pentru fidelitatea față de meserie, pentru dăruire.

Pe YouTube o fi oldest yoga teacher, dar pentru mine, femeia asta echivalează cu pasiunea pentru ceea ce face. N-am știut multă vreme ce înseamnă pasiunea pentru ceea ce muncești sau înveți, dar mă număr printre cei privilegiați, pentru care fiecare zi e un prilej de cunoștințe noi.

Nu obișnuiesc să dau sfaturi, dar, de data asta, aș vrea să vă spun că, dacă vă descoperiți pasiunea, totul va veni de la sine.

Fiți frumoase și sănătoase!

featured image via © Shutterstock.

1 comentariu

  1. ce pot sa zic ,este un lucru extraordinar ,bine ca este sanatoasa ,admir toate persoanele in varsta care ajung la o astfel de varsta si sunt active ,sanatoase

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.