Senses touch: Energie, relaxare şi pasiune. Iată cum să le ai pe toate!

Știți diminețile acelea în care nu auzi ceasul decât a patra oară, când deja e prea, mult prea târziu? Când n-ai chef de nimic, când totul îți tună și-ți fulgeră și simți că rezervele de energie sunt pe sfârșite?

Sau zilele acelea la finalul cărora te târăști, efectiv, spre casă și te simți lipsită de vlagă? Și tot ce visezi e un moment de relaxare, un moment în care să tragi aer în piept, să inspiri și totul să fie mai bine?

Mai sunt și zilele în care te simți bine în pielea ta, dar vrei un strop de pasiune.

elmiplant lansează gama de geluri de duş senses touch. Gama dezvăluie trei produse cu formule ce conțin ingrediente exotice şi îşi propune să transforme ritualul duşului într-o călătorie spumoasă, în ținuturi îndepărtate şi seducătoare.

Inspirate din natură, noile produse concentrează bogăția acesteia pentru a oferi pielii îngrijirea delicată şi hidratarea eficientă. Formulele fără parabeni, parafine sau coloranți sunt prietenoase cu pielea, iar ingredientele exotice cuceresc prin experiența senzorială.

sensesTouch_freshenUP_wow

elmiplant freshen up cu extract de mango şi acai berry trezeşte simțurile datorită mixului revigorant, în timp ce îngrijeşte pielea, lăsând-o radiantă şi sănătoasă. Ideal pentru o dimineață lipsită de chef, în care ai nevoie de cât mai multă energie, nu credeți?

sensesTouch_calming_SPA_wow

elmiplant calming spa detensionează trupul şi oferă o experiență relaxantă. Extractul de frangipani şi uleiul de argan catifelează şi protejează pielea, lăsând-o suplă şi catifelată. Exact ce ne-ar trebui fiecăruia dintre noi după o zi plină, obositoare, în care nu vrem altceva decât să ne relaxăm, să lăsăm fiecare muşchi al corpului să se detensioneze.

sensesTouch_passion_MOOD_wow

elmiplant passion mood este îmbogățit cu extract de floarea pasiunii şi ulei esențial de ylang ylang: biletul către o călătorie senzuală, menită să răsfețe simțurile cu ajutorul ingredientelor naturale exotice. Cum să nu-ți doreşti o astfel de senzație?

Aromele seducătoare ale senses touch de la elmiplant asigură decorul perfect pentru a evada din viața de zi cu zi şi pentru a acorda un răgaz de relaxare, fără ca scena cotidianului să fie părăsită; doar uitată preț de… un duş relaxant. Fiecare gel de duş elmiplant senses touch costă 9,94 lei – 400 ml.

Acum, dacă am face un exercițiu de imaginație, cum ar fi să folosim două-trei geluri de duş diferite într-o zi? Dimineața, unul care să ne dea energie. După-amiază sau seara, după program, unul care să ne relaxeze. Sau, de ce nu?, unul care să ne stimuleze toate simțurile.

Voi pe care l-ați alege? Ce simțiți că vă lipseşte? După ce le-am mirosit pe toate cele trei, zău că eu le-aş folosi pe toate odată :)

5 comentarii

  1. Eu l-am incercat pe cel cu mango si acai berry accidental, primindu-l cadou la o revista. Imi place mult cum miroase si l-as incerca si pe cel cu ulei de argan, mi se pare potrivit seara.

  2. Ma indrept spre Carrefour sa cumpar ultimul numar din Cosmo. Stiu ca are cadou o mostra de gel de dus Elmiplant si tare sper sa il prind pe cel galben :D

  3. “Acum, dacă am face un exercițiu de imaginație, cum ar fi să folosim două-trei geluri de duş diferite într-o zi? Dimineața, unul care să ne dea energie. După-amiază sau seara, după program, unul care să ne relaxeze. Sau, de ce nu?, unul care să ne stimuleze toate simțurile.” – ce bine ai spus, ce indemn de nota 10! Sunt fericita posesoare a celor 3 noi geluri si cred ca pun ideea ta in practica, mai ales ca vine vara si se inmulteste numarul dusurilor in aceeasi zi :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.