Angelina Jolie joacă, alături de trei dintre copiii ei, în Maleficent. Îl vedem şi noi din 30 mai

Vivienne Jolie-Pitt, în vârstă de 5 ani, o interpretează pe prințesa Aurora copil, iar Pax şi Zahara apar în scene cameo. Alături de Angelina Jolie, îi veți putea vedea pe trei dintre copiii cuplului Branjelina în cea mai nouă producție Disney, Maleficent, ce va avea premiera în România în 30 mai, în același timp cu premiera din SUA.

Și poate nu știați, dar anul acesta se împlinesc 55 de ani de când Maleficent a aruncat o vrajă asupra tinerei frumoase din Pădurea Adormită, în filmul de animație lansat de Disney. Din acel moment, Maleficent a devenit cel mai cunoscut personaj negativ din lumea Disney. Povestea sa este readusă la viață în Maleficent, într-o nouă versiune a basmului, având-o în rolul principal pe actrița Angelina Jolie, premiată cu Oscar în 2000.

Filmul este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 30 mai 2014, fiind proiectat în format 3D şi IMAX 3D.

Am iubit-o pe Maleficent încă de când eram mică. E personajul meu Disney preferat. Îmi era teamă de ea şi o îndrăgeam deopotrivă.

Angelina Jolie

Maleficent se bucură şi de prezența artistei americane Lana Del Ray, care a înregistrat pentru coloana sonoră o reinterpretare a clasicei şi binecunoscutei melodii Once Upon a Dream, din filmul de animație Disney Frumoasa adormită.

În plus, misterios, magnific și destul de neînțeles – personajul iconic cel mai ticălos al Disney, readus la viață în această vară în noul film epic, Maleficent, inspiră o colecție de make-up în ediție limitată, într-un ambalaj special conceput pentru a încânta cele mai exigente vrăjitoare întunecate.

Intens admirată pentru eleganța ei malefică, în ciuda eforturilor sale de a insufla frica în inimile generațiilor, aceast personaj aruncă o vrajă de o adorație absolută cu chipul ei datorită nuanțelor senzuale pentru ochi, față, buze și unghii.

mac-maleficent-collection

Așadar, ne vedem la premieră, da? Eu voi fi acolo negreșit!

Kisses and hugs!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.