Eveniment de vară, la Plaza Mall: Summer Beauty Tunnel

Plaza România a pregătit a doua ediție a Beauty Tunnel. Mai exact, e vorba despre două zile de răsfăț (20 – 21 iunie, între orele 15:00 – 19:00), în care clientele mall-ului vor descoperi tot ce trebuie să facă pentru a se bucura din plin de vară.

Pe 20 și 21 iunie, între orele 15.00 și 19.00, cei mai buni specialiști din domeniul beauty și fashion, sport și nutriție le stau gratuit la dispoziție clientelor Plaza România, cărora le vor oferi ședințe de hairstyling, makeup, dar și tips & tricks. Hairstyilistul Sorin Papacioc va pune în practică cele mai chic coafuri ale verii 2015, profesioniștii de la Monroe Studio vor realiza cele mai în vogă tipuri de machiaj de sezon iar Alina Gavrilă, fashion editor la ele.ro, va vorbi despre tendințele vestimentare.

Pentru a afla care sunt cele mai bune moduri în care să protejezi sănătatea corpului, Plaza România a pregătit două seminarii inovative: dr. Dana Miricioiu, chirurg estetician, va oferi cele mai eficiente tips & tricks pentru prevenirea îmbătrânirii pielii în timpul verii, iar Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție, va ajuta clientele mall-ului să aleagă cea mai bună dietă pentru vacanță. Cori Grămescu și dr. Dana Miricioiu vor susține seminarii atât sâmbătă, cât și duminică, între orele 17:00-19:00.

Beauty-Summer-Tunnel-Plaza-Romania

Mai mult, pe 20 și 21 iunie, între orele 15.00 – 17.00, lectorii Fundației Calea Victoriei vor oferi sfaturi teoretice și practice în prelegerile intitulate: “Cum ai grijă de corpul tău – pregătirea pentru plajă și expunerea la soare”, “Cum îți alegi costumul de baie care să te pună în valoare, în funcție de caracteristicile corpului tău” și “Există trucuri care să sublinieze frumusețea pielii bronzate?”

Partenerii evenimentului sunt Fundația Calea Victoriei, Yves Rocher, Sensiblu, Sephora, Worldclass, Plafar, Optiplaza.

Eu cred că o să ajungduminică să mă bucur de toate treburile astea.

Kisses and hugs! Lots of hugs! <3

Hugs for the © Shuttterstock people. Guy, you make my days dcolorful, thank you so

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.